Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
VERES-KOVÁCS PETRA NYERTE A FEHÉRVÁR HANGJA DÖNTŐJÉT Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. december 09.

Image A Vörösmarty Színházban tartották a Fehérvár Hangja döntőjét. A tizenkét finalista közül a zsűri Veres-Kovács Petrát ítélte a legjobbnak. A zsűrinek a végső döntés meghozatala előtt nem volt könnyű dolga, a döntőben kiváló produkciók közül kellett kiválasztania a legjobbat

 
A gálán elsőként Lovas Petrát, a 2011-es Fehérvár Hangja győztesét hallhatta a közönség, majd a 12 döntős adta elő produkcióját. Zagyva Sára kezdett, majd Kelemen Örs, Ruff Nikoletta és Fojtyik Alexandra következett, akik valamennyien magas színvonalú produkcióval örvendeztették meg a közönséget.
 

 
Tartotta a színvonalat Hegedűs Virág, Kalinics Bianka, Orsovai Renáta, Horváth Nonó, Veres - Kovács Petra, Vámos Krisztina, Katona Lóránt és Zsigmond Lajos is. A zsűrinek a végső döntés meghozatala előtt nem lehetett egyszerű dolga, mert valamennyi versenyző tudása legjavát nyújtotta a Vörösmarty Színház színpadán. A szünetet követően Tóth Vera, a Megasztár első szériájának győztese fehérvári zenészekből álló zenekarával lépett fel.
 
Az örömzenélésbe Pély Barna, a Fehérvár Hangja zsűrielnöke is beszállt. Tóth Vera koncertje után a 12 döntős versenyző közös produkciója következett, majd Pély Barna kihirdette a zsűri döntését, kiemelve, hogy ennyire éles versenyt még nem látott és szíve szerint legalább négy első díjat osztott volna ki.
 

 
A zsűri döntése alapján a 2013-as Fehérvár Hangja döntő nyertese Veres-Kovács Petra lett. A győztes egy házi mini stúdiót kapott Székesfehérvár Megyei Jogú Város felajánlásából, a Panorama Office jóvoltából pedig egyhetes, két személyes hollandiai úton vehet majd részt. Ezen kívül a Das WeltAuto jóvoltából egy féléves tesztautó vezetést is nyert.
 
A közönség-díjas Katona Lóránt egy wellness hétvégét kapott a Deponia Kft. felajánlásának köszönhetően. A kezdeményezést sok helyi vállalkozás támogatta, ezért mindegyik énekes értékes ajándékokkal térhetett haza. Kelemen Örs egy karaoke szettet vehetett át a Széphő Zrt.-től, Vámos Krisztina pedig egy Welness Hétvége kapott jutalmul a Fehérvár Médiacentrum Kft.-től.
 
Veres-Kovács Petra 15 óra stúdióidőt a Hang-Szín-Tér Művészeti Szakközépiskolától, Kalinics Bianka egy színes nyomtatót az Alba Poluxtól, Zsigmond Lajos egy ajéndekcsomagot a Párizs Parfümház és Szépészeti Stúdiótól, Ruff Nikolett pedig a Matkovich Model Agency jóvoltából.
 

 
Orsovai Renáta egy kétszemélyes hétvégét nyert a Mátrában Vargha Tamás honvédelmi államtitkár, országgyűlési képviselőnek köszönhetően.
 
Ajándékutalványt ajánlott fel Hegedűs Virágnak a Cafe El Burrito Gris mexikói étterem, Horváth Nonó ékszerutalványt kapott az It's Time Shoptól, Fojtyik Alexandra pedig egy családi élményfürdő és spa belépőt a Velence Resort & Spatól, míg Zagyva Sára a St. Tropez Szolárium ajándékcsomagját vihette haza.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >