Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Vádemelés a betörők ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. január 07.

Image Egy év alatt 63 székesfehérvári és környéki családi házba tört be a négy férfi. A rendőrök elfogták őket és most vádemelést javasolnak ellenük.

 
Mint arról korábban beszámoltunk a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2013. január 24-én délben érkezett bejelentés, mely szerint egy nő Székesfehérváron édesanyja Homoksoron található ingatlanára ment, ott azonban egy ismeretlen férfit látott a ház udvarán.
 
A helyszínre érkező járőrök a családi ház melléképületében fogták el O. Géza 32 éves székesfehérvári lakost. A férfit előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Lakásán házkutatást tartottak, mely során számos olyan tárgyat találtak, melyeket azt megelőzően különböző fehérvári házakból loptak el.
 
A férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett és elmondta, hogy az elmúlt időszakban 63 székesfehérvári családi házba tört be és hogy ezeknél a betöréseknél kik voltak a társai. A rendőrök ezután elfogták K. András 44 éves, K. Roland 20 éves valamint K. Gábor 42 éves székesfehérvári lakosokat is, akiket lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ugyancsak gyanúsítottként hallgattak ki.
 
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte az O. Géza és társaival szemben folytatott nyomozást és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.
 
< Előző   Következő >