Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
ISMÉT MEGRENDEZI JÓTÉKONYSÁGI BÁLJÁT A MAGYAR SM TÁRSASÁG Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. január 13.
A székesfehérvári székhellyel működő Magyar SM Társaság tavaly hagyományteremtő kezdeményezéssel, Jótékonysági Bál szervezésével hívta fel a figyelmet az egyre többeket érintő betegségre. 2014. január 18-án a Hotel Magyar Királyban ismét megrendezik a karitatív ügyet szolgáló bált, amellyel a sclerosis multiplex kórral élőket támogatják.
 
Vincz-Marton Nikoletta, a sclerosis multiplexes betegeket képviselő civil szervezet elnöke elmondta, hogy a jótékonysági estet az SM beteg sorstársaikért szervezik, viszont a bál korántsem a betegségekről szól majd. A bálra várják mindazokat a Székesfehérváron és a régióban élő és dolgozó embereket, akik úgy szeretnének egy igényes szórakozást és vacsoramenüt kínáló esten részt venni, hogy azzal egyúttal másokon is segítenek.
 

 
Hozzátette, vannak vállalatok, amelyek már most teljes asztalt foglaltak le és több magánszemély is megvásárolta már a belépésre jogosító - az ünnepi vacsorát is magában foglaló - 10 ezer forintos támogatójegyet.
 
Elmondta, hogy idén közel 100 főt várnak a rendezvényre, amelynek bevételét a Magyar SM Társaság tagszervezeteinek támogatására ajánlják fel. Elfogadta a felkérést a bálra Korda György és Balázs Klári, így ők lesznek a Hotel Magyar Királyban rendezett bál sztárvendégei.
 

 
Róth Péter alpolgármester, a rendezvény fővédnöke a Jótékonysági Bál kapcsán kiemelte, hogy Székesfehérvárt gazdasági teljesítménye mellett összetartó közössége teszi nagyszerű várossá, így minden olyan kezdeményezést támogatni kell, ami tovább építi ezt a közösséget.
 
„Örömmel álltunk immár második alkalommal a kezdeményezés mellé. Székesfehérvárt szeretnénk a közösségek városává tenni, ahol a saját civil közösségeikért, ez esetben a saját betegeikért más betegtársaikkal együtt önzetlenül dolgozó önkéntesek számíthatnak arra, hogy a térségben élők, valamint a városban és a régióban tevékenykedő vállalkozások kiállnak a jó ügyek szolgálata mellett” – mondta el Róth Péter.
 
A Magyar SM Társaságról bővebb információ a www.smtarsasag.hu oldalon található, ahol a jótékonysági bál részletes programja is megtekinthető. Nyilatkozat, jegyvásárlás, szakmai partnerség, adományozás ügyében Vincz-Marton Nikoletta, a betegszervezet elnöke telefonon a +36 20 569 4513 számon áll minden érdeklődő rendelkezésére.
 

 
A Magyar SM Társaság 1988-ban jött létre azzal a céllal, hogy a Sclerosis Multiplexszel élő betegeknek segítséget, az országban működő kluboknak pedig szakmai támogatást nyújtson.
 
Az évek során folyamatosan bővült a klubok száma, illetve a bejegyzett egyesületi formában működő SM szervezetek is sokasodtak. A Társaság székesfehérvári székhellyel működik, innen segítik az országszerte dolgozó csoportokat.
 
A Magyar SM Társaság rövid távú célja a Sclerosis Multiplexszel élő betegek rehabilitációjának elősegítése, életminőségük javítása, számukra közösségi programok szervezése.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >