Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Szuper Kupa februárban!
Szuper Kupa februárban! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. január 13.

Image Szuper Kupát rendez a Magyar Jégkorong Szövetség a Dab.Docler és a Sapa Fehérvár AV19 részvételével február 11-12-én.

 
Szuper Kupát rendez a Magyar Jégkorong Szövetség a magyar bajnok Dab.Docler és a Magyar Kupa-győztes Sapa Fehérvár AV19 részvételével. A kétnapos rendezvény során kétszer játszanak egymással a csapatok. Február 11-én Dunaújvárosban, 12-én pedig Székesfehérváron lesz a mérkőzés.
 
A mérkőzéseket a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) Hivatalos Szabálykönyve által meghatározott vonatkozó szabályok szerint bonyolítják le. A Szuper Kupa küzdelmei során a Magyar Jégkorong Szövetség OB I-re vonatkozó Versenyszabályzata az irányadó és alkalmazandó. Ez többek között azt is jelenti, hogy a légiósok közül összesen 5-en játszhatnak majd a csapatokban. A mérkőzések játékideje 3x20 perc tiszta játékidő.
 
A Szuper Kupa győztesének kiléte a két mérkőzés összesített eredménye alapján derül ki. A pontozás a megszokott 3-2-1-0 pontfelosztás alapján lesz. A helyezésről a két mérkőzésen megszerzett pontok száma, egyenlő pontszám esetén a két mérkőzés összesített gólkülönbsége dönt.
 
Egyenlő gólkülönbség esetén a második mérkőzés rendes játékideje után 5 perc hosszabbítás következik, ahol a csapatok 4-4 ellen játszanak. Amennyiben a hosszabbításban sem születik döntés, úgy büntetőlövések következnek.
 
Az első mérkőzésen döntetlen állás esetén nincsen hosszabbítás.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >