Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
FOLYTATÓDIK A KRITIKUS KEDD A VÖRÖSMARTY SZÍNHÁZBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. január 14.

Image Január 14-én, kedden tartják a színház legújabb bemutatójának, a Horváth Csaba rendezte Pillangó Kritikus Keddjét. Előadás után, 22 óra körül a színház kávézójában ismét alkotók, színikritikusok és nézők beszélgetnek a produkcióról, ezúttal Proics Lilla vezetésével.

 
Móricz Zsigmond Pillangója megérkezett a Vörösmarty Színházba. Horváth Csaba rendező-koreográfus a regényből készült adaptációt viszi színre. A január 14-i előadás után a színház kávézójában ismét színikritikusok körében beszélgethetnek a produkció alkotóival, megoszthatják velük véleményüket, meghallgathatják elismert szakemberek értékelését. A beszélgetést ezúttal Proics Lilla vezeti.
 

 
„Az előadásban a tánc, a mozgás, a gesztus azonos értékű lesz a verbális szöveggel, miközben megszólal benne a lírai motívum, a szerelem. Két fiatal történetét meséljük el, akik egymásba szeretnek, de a környezetük minden akadályt eléjük gördít. Mindketten szegény sorból valók, és mindkét család azonos erővel próbálja megakadályozni szerelmük kibontakozását. A fiút egy gazdagabb lánnyal házasítanák össze, a lányt pedig egy jómódú, polgári miliőből származó férfihoz adnák” – mondja a rendező, Horváth Csaba.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >