Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
AZ ÖNÖK VÉLEMÉNYE IS SZÁMÍT A VÁROSFEJLESZTÉSI STRATÉGIA MEGALKOTÁSÁNÁL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. január 28.

2013 októberében alakult meg az az irányító testület, amely a város Integrált Település-fejlesztési Stratégiájának megalkotását segíti. Fehérvár és térsége számára szükséges a fejlesztési program tervezése. A feladat kiemelt jelentőségű, hiszen ez határozza majd meg a 2014-2020 között az uniós források lehívását.

 
A tervezési munka alapvető célja, hogy a stratégiai programozás rendszere és módszere tegye lehetővé a helyi igényekhez leginkább igazodó és reálisan megvalósítható program kialakítását.
 
Mindezt úgy, hogy a 2014-20 EU-s programidőszakban várhatóan rendelkezésre álló fejlesztési források a lehető legnagyobb mértékben szolgálják majd Székesfehérvár növekedési, versenyképességi céljait, fejlesztési igényeit.
 

 
Emellett azt is, hogy a specifikusan Székesfehérvárt érintő problémák érvényesítésre kerüljenek. Az integrált városfejlesztési stratégia kialakítására létrehozott kérdőívben többek között arra kíváncsiak, hogy, ön szerint mi teszi egyedivé Székesfehérvárt a többi magyar városhoz képest, mennyire elégedett lakókörnyezetével, városrészével, illetve, hogy lakóhelye, városrésze tekintetében mennyire fontos bizonyos területek fejlesztése?
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >