Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Az elmúlt 24 órában történt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. január 28.

Image Kábítószer birtoklása és lopás miatt indultak büntetőeljárások Fejér megyében.

 
-----Zámoly, Harmat utcában intézkedett a helyi körzeti megbízott 2014. január 27-én 13 óra 30 perckor egy 31 éves zámolyi férfivel szemben. Az igazoltatásakor a ruházatából egy gyufásdobozból kábítószergyanús növényi származék került elő. A férfi elismerte, hogy az marihuána, és fogyasztott belőle. A kmb-s mintavételre előállította a kórházba V. Györgyöt, majd ezután hallgatták ki a nyomozók gyanúsítottként a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök a férfi zámolyi házában házkutatás tartottak, amikor arra figyeltek fel, hogy a gyanúsított 20 éves barátja a lakásban tartott kábítószert megpróbálja eltüzelni. A rendőrök a férfit elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra. B. Tamás 20 éves zámolyi lakost szintén kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.
 
------Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon egy 16 éves székesfehérvári fiúval szemben. A tinédzser 2014. január 27-én 17 óra 10 perckor a székesfehérvári kórház egyik kórtermében egy fekvőbeteg ágya melletti fiókos szekrényből kivette az éppen alvó férfi mobiltelefonját, valamint készpénzét. Amikor vissza akarta tolni a szekrény fiókját, a beteg felébredt. A fiút a kórház alkalmazottai a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. A járőrök a fiatalt előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.
 
-----A bicskei rendőrök 2014. január 27-én 20 óra 05 perckor két bodméri férfivel szemben intézkedtek. Az egyik bicskei áruházból ugyanis bejelentés érkezett arról, hogy két személyt tetten értek bolti lopáson. Kiderült, hogy a 32 és a 31 éves férfiak a nagyáruházban egy pulóverről eltávolították az áruvédelmi eszközt, majd egy sapka és egy kesztyű árucímkéjét is letépték, illetve csomagolásából kivettek két darab borotvapengét. Ezt követően még egy rövid italt is felbontottak, amit egy másik üvegbe áttöltöttek, majd mindent elrejtettek a ruhájukba, és így vitték ki fizetés nélkül az üzletből. A rendőrök T. Gáspár 32 éves és Á. János 31 éves bodméri lakosokat gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
 
< Előző   Következő >