Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow MNASZ Gyorsulási Országos Bajnokság
MNASZ Gyorsulási Országos Bajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 26.

ImageHolnap rendezik meg az MNASZ Gyorsulási Országos Bajnokság következő fordulóját Kiskunlacházán, amelyen Fejér megyéből is indulnak sportolók. - kaptuk a hírt Tóth Lászlótól, a program egyik fő szervezőjétől - A versenyen reggel 8 órától Magyarország dragster autói és dragster motorjai mérik össze tudásukat a kiskunlacházi repülőtér 402 méteres betoncsíkján. A dübörgő lóerőket, a megemelkedett adrenalin szintet Magyarország élmenői és a külföldi favoritok biztosítják a nézők számára.

Tóth Lászlótól azt is megtudtuk, hogy a programon többek között ott lesz Vogelsinger Sándor Honda, Schuszter Zoltán Audi, Kovács Szabi Ford, Mészáros József Bocimobil, Ponyiczki Gábor BMW, Kovács Attila a kék audival ami az elmúlt versenyen többször is megfutotta a 9,8 időt és még nagyon sokan, akik eddig csak építették az autójukat.

A rendezvényt megtiszteli egy nagyobb Román és Szlovák különítmény, de rajtuk kívül is várják más nemzetek autóit, tehát külföldi jelenlétben nem lesz hiány 40-50 idegenrendszámos autó fogja szaggatni a Lacházi betont.

Image
.

A Magyar Drift Szövetség jóvoltából Kiskunlacháza ad otthont az Országos driftbajnokság II osztályának következő fordulójának, ami azért is érdekes, mert ezen a pályán még nem tudtak gyakorolni a versenyzők, és ez jól megkeverheti az eddig megszokott sorrendet.

Aki ki szeretné kipróbálni magát, hogy milyen ügyesen terelgeti az autóját a bóják között, az megteheti, vagy benevezhet a Drag-Rally versenyere is.

Akinek pedig fontos az egészsége, mindeközben tartanak majd az izgalmasnál izgalmasabb programok: az érdeklődők megtekinthetik Schobert Norbi és Rubint Réka Egészségprogram pavilonját, ahol ingyenes vérnyomás, vércukorszint és testzsír-százalékmérésre, valamint táplálkozási tanácskérésre van lehetősége mindenkinek.

Image
.

Az Expressz ismét felállítja az óriási kamionját, ahol vetélkedőkkel egybekötött játékok folynak egész nap, a T-mobil sátrában és azon kívül is biztosítja a szabad internetezés lehetőségét és a Yamaha Pest tesztnapja se kis látványosságokkal ígér.

Lehet majd vásárolgatni és nézelődni a különböző tuning cégek, kiállítók standjánál, kiállított termékeiből - többek között a TunerShop által kiállított tuninglámpákból és egyéb más érdekes termékből, szolgáltatásból nem lesz hiány.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >