Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Rendőrségi intézkedések falopások miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. január 31.

Image Igencsak kelendő volt tegnap a fa Fejér megyében. A rendőröket Pusztaszabolcs külterületéről, Mányon a Várhegyről, valamint Sukoró környékéről is riasztották falopási ügyben.

 

Pusztaszabolcs külterületén lévő erdőbe hívott rendőri segítséget egy vadász tegnap Az intézkedő rendőrök megállapították, hogy K. Rajmund és K. Ferenc az erdőben engedély nélkül vágott fát és pakolta fel lovas kocsijára. Az egyenruhások a két férfit előállították az Adonyi Rendőrőrsre és gyanúsítottként hallgatták ki őket lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.   

 

Mány, Várhegyen egy polgárőr észlelt falopást tegnap, amit bejelentett a Rendőrségre. A járőrök a lábnyom és jármű nyomon elindulva eljutottak az elkövetőig. J. Károlyt előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.    

 

Erdészeti társaság tett bejelentést falopásról tegnap délben a Rendőrségre. A bejelentés szerint Sukoró külterületén lévő erdőből vágtak ki fát engedély nélkül. A rendőrök nyomkövető kutyát indítottak a helyszínről. Az eb a nyomon haladva elvezette őket egy ingatlanra, ahol a kivágott fát és a terheltet megtalálták. N. Pétert a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

 

 
< Előző   Következő >