Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Televíziós közvetítés a Szuper Kupáról
Televíziós közvetítés a Szuper Kupáról Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2014. február 10.

Image Idén a Szuper Kupa keretében, 2014. február 11-én és 12-én csap össze a MOL Liga és a Magyar Kupa címvédője, tehát a Dab.Docler és a Sapa Fehérvár AV 19.

 

Rendhagyó módon két sportcsatorna is élőben közvetíti majd a mérkőzéseket! A MOL Liga közvetítő DIGI Sport és az EBEL meccseket sugárzó SportKlub együttműködésének köszönhetően az első mérkőzés és a visszavágó is élőben, illetve felvételről is nyomon követhető lesz.
 
Február 11-én, 18.00 órától a DIGI Sport jelentkezik élőben Dunaújvárosból, amely közvetítés 20.45 órától felvételről tekinthető meg a SportKlubon.
Február 12-én, 20.00 órás kezdettel pedig a SportKlub jelentkezik élesben Székesfehérvárról, az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokból. A DIGI Sport nézői másnap délután élhetik át újra a találkozó izgalmait felvételről.
 
A két sportcsatorna példás összefogása révén bízunk abban, hogy mind több jégkorong rajongó számára szerezhetünk izgalmas sportélményt a tévéképernyőkön keresztül is!
 
 
A Szuper Kupa programja:
Február 11. kedd, 18.00 óra, Dunaújvárosi Jégpálya: Dab.Docler-Sapa Fehérvár AV 19
Február 12. szerda, 20.00 óra, Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok: Sapa Fehérvár AV 19-Dab.Docler
 
A Szuper Kupa lebonyolítása:
A Szuper Kupa győztesének kiléte a két mérkőzés összesített eredménye alapján derül ki. A helyezésről a két mérkőzésen megszerzett pontok száma, egyenlő pontszám esetén a két mérkőzés összesített gólkülönbsége dönt. Egyenlő gólkülönbség esetén a második mérkőzés rendes játékideje után 5 perc hosszabbítás következik, ahol a csapatok négy a négy ellen játszanak. Amennyiben a hosszabbításban sem születik döntés, szétlövés következik. Az első mérkőzésen döntetlen állás esetén nincsen hosszabbítás.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >