Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow BARONE SZERZŐDÉST KAPOTT
BARONE SZERZŐDÉST KAPOTT Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2014. február 10.

Image Próbajátékra érkezett, de a játékjoga körüli bizonytalanság miatt másfél hétig nem léphetett pályára az Albában Kyle Barone. Az amerikai center végül a Kupában játszhatott először, a Kecskemét elleni vesztes negyeddöntőn hat pontot szerzett. Próbajátéka rövid volt, de meggyőzte a szakmai és klubvezetést: Barone a szezon végéig szerződést kapott Fehérváron.

 
Csak találgattak a szrukolók, mikor láthatják pályán a Falco elleni bajnoki után bemutatott centert, aki Lengyelországból érkezett Székesfehérvárra. Mint kiderült, előző klubja nem adta ki játékengedélyét, vitában állt a játékossal. Így Barone a Jászberény és a Paks elleni rangadót is kihagyta, de közben együtt készült a csapattal.
 
Végül sikerült ügyében egyezségre jutni, a Magyar Kupában már számíthatott rá Carlos Frade. Barone jól is szállt be a Kecskemét elleni meccsbe, rövid idő alatt hat pontot szerzett - a végén azonban ő sem segíthetett a leblokkoló csapaton.
 
Ezzel együtt a szakmai vezetés és a klub elöljárói úgy döntöttek, a hivatalosan próbajátékon szereplő Barone megfelelt, vagyis szerződést kap. Érkezésével ismét három légióssal számolhat a hátralévő fontos alapszakasz meccseken Carlos Frade.
 
Az Alba Fehérvár legközelebb szombaton, a Zalegereszeg ellen játszik bajnokit hazai pályán.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >