Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Tűzoltóautó szenvedett balesetet Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. február 11.

Image A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat, a székesfehérvári hivatásos tűzoltóság több gépjárművével együtt megkülönböztető jelzéseit használva egy balesethez vonult Székesfehérvár felől Csala irányába a 811-es úton, amikor a műveleti szolgálat pickup kisteherautója megcsúszott és az út melletti árokba csapódott tegnap a reggeli órákban.

 
A balesetet szenvedett autó előtt haladó tűzoltó gépjármű észlelte az eseményt és azonnal megállt segítséget nyújtani. A pickup-ban egy tűzoltó utazott, aki szerencsére csak könnyű sérüléseket szenvedett, a mentőszolgálat a székesfehérvári kórházba szállította kivizsgálásra.
 

 
A gépjármű kiemeléséhez és elszállításához a székesfehérvári hivatásos tűzoltók autódarujára és önrakodó platós teherautójára volt szükség. A tűzoltók egyébként Lovasberénybe vonultak, ahol az Arany János utcában egy autóbusz és egy személyautó összeütközött, a bejelentő szerint egy sérült beszorult a roncsok közé.
 
A buszon csak a sofőr tartózkodott, aki nem sérült meg, az autóban pedig négyen, akik valamennyien könnyű sérültek voltak, közülük az egyik utast kellett kórházba szállítani.
 

 
A székesfehérvári tűzoltóknak nem kellett kiszabadítani senkit, mivel a bajba jutottak nem szorultak be a gépjárműveikbe.
 
< Előző   Következő >