Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow KÖZEL HÁROMSZÁZAN VETTEK RÉSZT A SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERETETFUTÁSON
KÖZEL HÁROMSZÁZAN VETTEK RÉSZT A SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERETETFUTÁSON Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2014. február 17.

Image A hétvégén rendezték meg az I. Székesfehérvári Szeretetfutást a Halesz-ligetben. Az örömfutáson résztvevők két távon futhattak, amelyet egy 1 km-es körpályán tehettek meg. Az eseményen a közel háromszáz futó különleges rajtszámot, illetve névre szóló oklevelet kapott ajándékba. A program célja a futás szeretetének hangsúlyozása volt, amelyre előzetes regisztrációval, részvételi díj nélkül lehetett jelentkezni.

 
Az előzetes várakozásokkal ellentétben jóval többen futottak az I. Székesfehérvári Szeretetfutáson, mint arra a szervezők számítottak volna. Pénteken 270 jelentkezőt regisztráltak a szervezők, akik a helyszínen is lehetőséget biztosítottak a nevezésre. A fehérvári BSI futónagykövet, Pothárn Fanni Sára és csapata által szervezett örömfutáson közel háromszázan vettek részt.
 

 
A program elsődleges célja a futás iránti szeretet hangsúlyozása volt Valentin-nap alkalmából. Az eseményen bárki elindulhatott, részvételi díj nélkül. Az örömfutásra kilátogatók a megnyitó és egy rövid közös bemelegítés után két táv közül választhattak.
 
Előbb 9.30-kor a 2 km-es távon indulók kezdték meg futásukat, majd 10 órakor a 7 km-es etapot teljesítőké volt az 1 km-es körpálya. A futás végén minden résztvevőt oklevéllel jutalmaztak meg a szervezők. Az eseményen Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok is részt vett.
 

 
„Ezt a programot a fiatalok szerették volna megvalósítani, akik meg is szervezték az I. Székesfehérvári Örömfutást. Gratulálok nekik a megvalósításhoz, és nagyon örülök, hogy a pénteki szűrőprogram után ilyen sokan jöttek el a szombati örömfutásra is” – mondta Östör Annamária, aki a 2 km-es távot teljesítette.
 
Meglepő módon a 7 km-es távra több nevezés érkezett a szombati futóprogramon, amelyre a fiatalabb és az idősebb korosztályból is szép számmal érkeztek indulók.
 

 
„Nagyon jó érzés, hogy ennyi ember eljött az I. Székesfehérvári Szeretetfutásra. A program célja az öröm. Azért futunk, mert ez egy hatalmas örömforrás, így szeretném, ha mindenki jól érezné magát és boldog lenne” – tette hozzá Pothárn Fanni Sára BSI futónagykövet.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >