Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Sportos hétvége Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. február 21.

Image Tóparti Tollasparti és Farsangi Asztalitenisz verseny is szerepel a hétvégi, székesfehérvári programok között. A Hétvezér Általános Iskolában szombaton a ping-pong labda pattog az asztalon, míg vasárnap a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola tornatermében a tollaslabda száll a levegőben.

 

Változékony, esős időt jósolnak a meteorológusok a hétvégére, ám a mozgás szerelmeseinek így sem kell lemondaniuk a sportról. A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség 2014. február 22-én (szombaton) 09.00 órától rendezi meg a Fejér Megyei Amatőr 2014. évi Farsangi Asztalitenisz Versenyt. A Hétvezér Általános Iskolában hét éves kortól egyéni és 18 éves kortól egynemű páros kategóriában indulhatnak a sportágban nem igazolt játékosok. Iskolás és felnőtt kategóriákba nevezni a verseny helyszínén lehet 08.15 és 08.35 óra között.

A sportág népszerűsítése és a megmérettetés mellett a vidámságé lesz a főszerep szombaton délelőtt. A versenyre ugyanis farsangi jelmezben is lehet jelentkezni, amit a versenybíróság külön értékel és díjaz is 08.45 órakor.

 

 


 

Mozgalmas vasárnap délelőttre számíthatnak azok is, akik részt vesznek a „Tóparti Tollasparti” hatodik fordulóján. A program szervezője, a Székesfehérvári Alba-Toll Sportegyesület több mint ötmillió forint európai uniós támogatást nyert egy, az egészséges életmódot támogató pályázaton a „Tollaslabdázz az egészségért!” pályamunkával. Ennek keretében több ingyenes sportprogramot, versenyt rendezhetnek a Székesfehérváron és környékén élőknek.  

Az amatőr U9, U11 és U13, valamint felnőtt tollaslabda versenysorozat hatodik fordulóját február 23-án, vasárnap rendezik meg a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola tornatermében. A versenyen részt vehet bárki, aki szeret tollaslabdázni. Nevezni a helyszínen 08.45 óráig lehet.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >