Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
AZ ÉV PRAXISA DÍJ - MÁRCIUS 10-IG VÁRJÁK AZ AJÁNLÁSOKAT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. február 25.

Image Az Országos Alapellátási Intézet idén már negyedszerre szervezi meg „Az év praxisa a Kárpát-medencében” elnevezésű pályázatát. A szervezők célja, hogy helyreállítsák, továbbá erősítsék a háziorvosok és a nővérek tekintélyét. A jelöléseket a páciensek adhatják le a háziorvosokra és a nővérekre a www.azevpraxisa.hu oldalon. Az orvos-beteg bizalomra épülő pályázat március 10-én, éjfélkor ér véget.

 
Negyedik alkalommal indul útjára „Az év praxisa a Kárpát-medencében” nevű pályázatot. A kezdeményezés legfontosabb célkitűzése, hogy felhívják a figyelmet a háziorvosok, valamint a nővérek munkájára, helyreállítva ezzel megbecsülésüket és tekintélyüket.
 
Az Országos Alapellátási Intézet (OALI) által elindított pályázat egyelőre a jelölések szakaszánál tart. Március 10-e éjfélig maguk a páciensek küldhetik be jelöléseiket a háziorvosokra és a nővérekre, valamint tájékozódhatnak bővebb információért awww.azevpraxisa.hu oldalon.
 

 
A legfrissebb adatok alapján jelenleg két székesfehérvári orvos található a jelöltek listáján, Dr. Kissevich Horváth Tamás és Dr. Sántha Lajos személyében.
 
A pályázat keretében a neves közéleti szereplőkből álló zsűri és a páciensek szavazatai alapján választják ki azt a 10-10 orvost - határon innen és túl - akinek odaítélik "Az év praxisa a Kárpát - medencében" díjat!
 

 
A jelölésekben a hálás betegek szép, emberi és olykor megható történeteket írhatnak le gyógyulásról, életmentésről, vagy akárcsak egy mosolyról, néha éjjel, pizsamában szaladó háziorvosukról, újjászületésekről, és sokszor örömkönnyekről. 2011-ben a székesfehérvári Patik Ferenc praxisát a tíz legjobb közé választotta a szakmai zsűri.
 
Az ajánlásokat március 10-ig várják!
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >