Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A Klagenfurt ellen is a győzelem a cél
A Klagenfurt ellen is a győzelem a cél Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2014. február 26.

Image Elképesztő sorozatot produkál csapatunk, de Marty Raymond tanítványai még nem értek révbe. A középszakasz nyolcadik meccsén, hazai pályán a Klagenfurt ellen is győzni kell.

 
Nagyszerűen menetel a Volán az EBEL középszakaszában, de a harc még nem lefutott.
 
Vezetjük ugyan az alsóházat, ahonnan jelenleg a 13 pontos fehérváriak mellett a 11 pontos Dornbirn áll továbbjutást, tehát rájátszást jelentő helyen, ám a most 9 ponttal negyedik helyezett KAC sem adta még fel a küzdelmet. Ma viszont végérvényesen eldőlhet minden, hiszen ha győzünk, és a Graz kikap a Dornbirntól, akkor megvan a továbbjutás. De ehhez – feltétlen győzni kell.
 
A Klagenfurt kiváló erőkből álló csapat, akiknek nem fekszik a fehérvári oroszlánbarlang. Még akkor sem, ha az idei szezonban mindkét meccsüket megnyerték a Raktár utcában, előbb novemberben 5-2-re, majd decemberben, hosszabbítás után 3-2-re.
 
A KAC a középszakasz során, idegenben nem túl meggyőző, Innsbruckban 4-3-ra, Dornbirnban 3-2-re kaptak ki, a kettő között pedig elkönyvelhették egyetlen sikerüket, Grazban nyertek fölényesen (6-2).
 
Bízzunk benne, hogy negyedik idegenbeli mérkőzésükön a harmadik vereségüket szenvedik el, hiszen ez a két pont számunkra – óriási jelentőséggel bír.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >