Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Vádemelés kettős emberölés miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. február 26.

Image A baracsi férfi élettársát és nevelt fiát ölte meg. A Fejér megyei nyomozók vádemelést javasolnak az azóta is előzetes letartóztatásban lévő férfi ügyében.

 
Mint arról korábban beszámoltunk, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytatott egy baracsi férfivel szemben, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
 
A rendelkezésre álló adatok alapján a 49 éves Sz. Gyula baracsi lakos 2013. október 14-én megölte 47 éves élettárását és annak 21 éves fiát. Miután végzett családtagjaival, egy mezőgazdasági területre vitte a testeket, majd hazatért és megkísérelt végett vetni az életének.
 
A férfi öngyilkossági kísérlete azonban nem sikerült és a kórházban elfogták a rendőrök. Gyanúsítottkénti kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett, mely után a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.
 
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte a nyomozást az azóta is előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottal szemben és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Fejér Megyei Főügyészségnek.
 
< Előző   Következő >