Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
F2- mozgás és szórakozás a Civil Központban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. március 07.

Image A hölgyeknek nyújt kikapcsolódást és aktív szórakozást az F2- Sport és játék nap, amelyet az Albapont Lakóközösségi Információs Szolgáltató Iroda szervez Nőnap alkalmából Székesfehérváron. 2014. március 7-én délután számos program és sportolási lehetőség várja az anyákat és gyermekeiket a Fehérvári Civil Központban.

 
Az egészséges életmód elterjesztésére fókuszál az Albapont LISZI iroda soron következő programja. Egy csokor aktív szórakozási lehetőséggel kedveskednek az iroda munkatársai a hölgyeknek március 7-én, pénteken 17.45-től egészen éjfélig.
 
A fitness különböző mozgásformái mutatkoznak be ezen a délutánon. A nap különlegessége, hogy nemcsak a hölgyeket várja sportolási lehetőség, hanem gyermekeiket is, akik mozogva szórakozhatnak. A program változatos, lesz dance aerobic, jóga, 3-1-2 torna és crossfitt bemutató.
 
Minden mozgásformát kipróbálhatnak az érdeklődők, a gyermekek közben óriás memória játékokkal játszhatnak, sőt, részt vehetnek egy FIFA Xbox bajnokságon is, így a szülők és a csemetéik egyaránt aktívan tölthetik el a délutánt.
 
A programot egy őrületes, éjféli zumba zárja.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >