Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
VISSZA A MUNKA VILÁGÁBA - INGYENES TRÉNING ÉDESANYÁKNAK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. március 12.

Image A SZÉNA Egyesület áprilistól ismét megszervezi azt az ingyenes tréninget, mely már sok alkalommal segítette azokat az édesanyákat, akik gyermekük nevelését követően ismét vissza szeretnének helyezkedni a munka világába. A Feketehegy-Szárazréti Közösségi Házban megvalósuló - 8 alkalomból álló - foglalkozás segít az önismeret növelésében, a meglévő készségek tudatosításában is.

 
A gyermekvállalást követően előbb-utóbb minden édesanya életében elérkezik az az idő, amikor szeretne ismét elhelyezkedni.
 
Van, akinek rögtön sikerül visszarázódnia a megszokott napirendbe, amikor már nem a gyermekkel töltött idő teszi ki a nap nagyobb részét. Azonban a legnagyobb problémát sok esetben az jelenti, hogy az otthon töltött időt követően az édesanyák nem hisznek saját képességeikben. A gyermeknevelés évei alatt elszigetelődnek a külvilágtól, kevesebbet figyelnek önmagukra és az önbizalmuk is csorbul.
 
A Feketehegy-Szárazréti Közösségi Házban megvalósuló - 8 alkalomból álló - foglalkozás segít az önismeret növelésében, a meglévő készségek tudatosításában, az önértékelés erősítésében, valamint a kommunikációs készségek fejlesztésében.
 

 
A program a „Szociális város-rehabilitáció Szárazréten” című projekt keretében valósul meg, ezért kizárólag Feketehegy-szárazréten élők jelentkezését várják.
 
A program 2014.04.04-én indul és péntekenként 9-14 óráig várják az édesanyákat, akiknek szükség esetén gyermekfelügyeletet is biztosítanak.
 
Jelentkezni a www.szena.hu oldalon található jelentkezési lap kitöltésével lehet.
 
További információ kérhető a SZÉNA irodájában a Rácz utca 29. szám alatt, a 0630/849-81-47-es telefonszámon, ill. Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >