Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Góltalanul
Góltalanul Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2014. március 12.

Image A negyeddöntő harmadik meccsén nem sikerült bevennünk a kiválóan védő Hübl kapuját, míg a Bolzano tökéletesen használta ki emberelőnyeit, így biztosan nyerte a mérkőzést. Pénteken, hazai jégen, nyerni kell!

 

HC Bolzano – Sapa Fehérvár AV19 3-0 (2-0, 0-0, 1-0)
Bolzano, 2100 néző. Vezette: Kaspar, Warschaw, Ettlmayr, Nothegger.
HC Bolzano: Hübl – Egger, Charlebois, Strömberg, Sharp, Santorelli – Piche, Tomassoni, Pance, Whitfield, Laliberte – Oberdörfer, Miglioranzi, Insam, Bernard, Gander – Wunderer, Esposito A., Zisser, Schofield, Esposito J.
Vezetőedző: Tom Pokel
Sapa Fehérvár AV19: Hetényi Z. – Szirányi, Jackman, Banham, Sarauer, Kovács Cs. – Sertich, Hetényi P., Benk, Yellow Horn, Naglich – Varga A., Kiss D., Mihály, McGregor, Magosi – Pozsgai, Németh, Nemes, Tóth G.
Vezetőedző: Marty Raymond
Gólszerzők: Tomassoni, Sharp, Santorelli
 
Nehéz helyzetben várhatta a harmadik összecsapást a Sapa Fehérvár, hiszen a Bolzano behúzta az első kettőt a négy győzelemig tartó párharcban. A második meccshez hasonlóan ezúttal is óvatosan kezdtek a csapatok. Jó öt perc után az egyik oldalon Sharp, míg a másik kapunál Benk helyzete jelezte – elérték az üzemi hőfokot a játékosok. Ezután egy-egy emberelőny következett, de ezekből – bár Pance közel járt hozzá - még nem esett gól. Nem úgy a 17. percben, amikor Magosi Bálint ült a büntetőpadon és ezt Tomassoni használta ki (1-0). A gól pillanatában Sarauert is szabálytalannak látták a játékvezetők, így hiába jöhetett vissza Magó, továbbra is emberhátrányban voltunk. Egy perccel az első találat után – Sharp révén - ebből a fórból is betalált a házigazda, így nehéz helyzetbe kerültünk a szünetre (2-0).
 
A középső játékrész első felében sem történt meg a várt fordulat, sőt, a piros-fehérek közel jártak a harmadik gól megszerzéséhez. Előbb Strömberg, majd Esposito ziccerénél védett nagyot Hetényi Zoltán. A 24. percben aztán emberelőnybe kerültünk, de ismét nem tudtunk mit kezdeni a létszámfölénnyel, kiválóan védekezett a Bolzano. Szirányi közeli lövésén kívül, amit Hübl magabiztosan hárított, nem akadt komoly lehetőségünk a gólszerzésre. A harmad utolsó öt percét aztán alaposan megnyomták a srácok, de sem Jackman távoli bombája, sem Banham és Mihály szép akciója nem ért célt. Így kétgólos hátrányban vághattunk neki az utolsó húsz percnek.
 
A harmadik harmad első percében ismét Whitfield veszélyeztetett, majd Tóth Gergő került helyzetbe, de továbbra sem sikerült belőni az első gólt. A 47. percben kettős emberhátrányba kerültünk, ekkor dőlt el végleg a találkozó. Elcseréltük magunkat, ezt Kiss Dániel ülte le, míg Mihály akasztásért kapott két percet. Bár Hetényi néhány bravúrral még elodázta a keserű véget, Santorelli végül bekotorta a harmadik hazai gólt (3-0). A játékvezetők a biztonság kedvéért még visszanézték az esetet, végül érvényesnek ítélték a találatot. A lefújás előtt a szépségtapasz sem jött össze, érintetlen maradt Hübl hálója. A hazaiak megérdemelten nyertek és összesítésben 3-0-ra vezetnek a négy győzelemig tartó párharcban. Folytatás pénteken, immár Székesfehérváron!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >