Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A KEMÉNY VÉDEKEZÉS LEHET A SIKER ALAPJA Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2014. március 18.

Image Intenzív délelőtti edzés után ültünk re szusszanásnyi időre Tóth Petivel, akinek teljesítményére a vesztes meccseken sem lehetett panasz. Persze mindenki jobban örül, ha győzelem után dicsérik meg, irányítónk is arra készül, hogy a Sopron ellen meglesz az első siker a középszakaszban.

 

- Hosszú ra nyúlt a két meccs közötti időszak, jó volt ez vagy inkább játszottatok volna?
- Sosem egyszerű eldönteni, rápihenve vagy lendületből jobb egy mérkőzésnek nekimenni. Most talán azért jött jól a szünet, mert volt idő a Kecskemét elleni, nem is egy vereség alkalmával elkövetett hibákat átbeszélni, a játékot javítani. Úgy néz ki, az egyetlen csapat a KTE, amelyik ellen nem nagyon megy nekünk, valahogy nem fekszik a stílusuk.
 
- A jó hír az, hogy szerdán nem ők jönnek, hanem a Sopron. 
- De ez sem lesz egyszerű. Gyors, erős csapat, van honosított légiósuk, nemrég igazolt, jó külföldijük. Bejutottak a kupadöntőbe, ahol kevéssel kaptak ki a Szolnoktól, tehát egyértelműen nehéz meccsre számítok. Annyiban persze mindenképpen más lesz, hogy ezúttal hazai pályán játszunk, itthon minden mérkőzést meg kell nyernünk. Jó edzéseink voltak, bízom a győzelemben.
 
- Mi lehet a kulcsa?
- Mindenképpen zártan, keményen kell védekeznünk. A Sopron kettő-kettő játékait jól kell levédenünk, mert abban erősek.
 
- Milyen formában vagytok?
- Úgy érzem, rendben vagyunk. Jó, hogy négy légiós van már a keretben. Ez nekik állandó versenyhelyzet, mindegyik bizonyítani akarja minden meccs előtt, hogy helye van a csapatban. Ez pedig ránk is jó hatással van, pörgősek az egymás közti játékok edzésen. Az új fiú, Lee Humphrey is beilleszkedett, néha még a figuráknál segíteni kell neki, de jó keze van, gyors, hasznunkra lesz.
 
- Rosszul kezdődött a középszakasz, de még sok van hátra. Hova juthat a csapat?
- Hazai pályán minden ellenfelünket le kell győzni, és idegenben is el tudunk csípni meccseket. Ha így lesz, ott lehetünk a mezőny elején, jó pozícióban a rájátszás előtt.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >