Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Győzelemmel búcsúzott a Sapa
Győzelemmel búcsúzott a Sapa Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. március 31.

Image A Magyar Kupa négyes döntőjének záró napján a házigazda Miskolc 5-2 -es legyőzésével befejezték a klubszezont a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongozói. A korábban éppen a Volánt legyőző (kapott is büntetést ezért rendesen a vesztes csapat) Dab.Docler kikapott 2-1 -re a Ferencvárostól, ám mivel az egymás elleni eredmény rangsorol pontegyenlőségnél, a dunaújvárosi gárda örülhetett a serlegnek.

 

A miskolciak is szerették volna megközelíteni a Dab produkcióját, egy darabig bírták is a tempót, vezettek 2-0 -ra az első harmad után, ám a Sapa felőrölte az ellenállásukat, a derbi közepén 4 perc alatt megfordította a meccset, s végül Banham (2), Szirányi, Kovács és Yellow Horn találataival simán nyert a jegesmedvék ellen.

A folytatásban már kizárólag a válogatottra kell koncentrálniuk a fehérvári hokisoknak, akik a vb-keret több, mint felét adják. A légiósok mehetnek lassan pihenni -kérdés, ki marad közülük és ki távozik a csapattól-, Kovácsék pedig hangolhatnak Rich Chernomaz szövetségi kapitány irányításával az április 12-13 -án esedékes budapesti Három Nemzet tornára, ahol Szlovénia és Ausztria lesz a mieink ellenfele, majd április 20 és 26 között jöhet a Divízió I/A csoportos világbajnokság Dél-Koreában, ahol a házigazdák, az osztrákok és a szlovénok mellett Japán és Ukrajna ellen próbálnak minél több pontot gyűjteni, esetleg a feljutás közelébe kerülni válogatottjaink.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >