Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Simor István: Túlélőkönyv - könyvbemutató előadás és beszélgetés
Simor István: Túlélőkönyv - könyvbemutató előadás és beszélgetés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. március 31.

Image „Tűzoltóként megtanultam, milyen áldozatot vállalni ismeretlen emberekért. Miután balesetet szenvedtem és egyedül maradtam, más dolgokat tanultam meg... de vallom, hogy Istennél nincs lehetetlen... Ha nekem adott még 20 évet, most pedig pár hónapot, hogy írhassak, akkor te is bátran fordulhatsz hozzá... Nem olyan misztikus ez, mint gondolnád. Miközben folyton szóvá tették szabálytalan haldoklásomat, az írást nem hagytam abba. Folytattam, mert éreztem, hogy kell és kellett is… "

 

 

A Meghívó:

 

A Fejér Szövetség Hétvezér Esték sorozatának 214. előadója Simor István író.

„Tűzoltóként megtanultam, milyen áldozatot vállalni ismeretlen emberekért. Miután balesetet szenvedtem és egyedül maradtam, más dolgokat tanultam meg... de vallom, hogy Istennél nincs lehetetlen... Ha nekem adott még 20 évet, most pedig pár hónapot, hogy írhassak, akkor te is bátran fordulhatsz hozzá... Nem olyan misztikus ez, mint gondolnád.

Miközben folyton szóvá tették szabálytalan haldoklásomat, az írást nem hagytam abba. Folytattam, mert éreztem, hogy kell és kellett is… Már túléltem és túlhaladtam minden jóslatot életem végével kapcsolatban és hitem szerint Istentől megerősítve, sok boldog pillanatot és sok kihívást sikerült begyűjtenem. A kihívások alatt pedig azt értem, hogy a környezetemnek, türelmetlen vagy fájdalmas pillanataimban mindig okoztam néhány meglepetést. Némelyik így, némelyik úgy sült el, de a lényeg azt hiszem, hogy maradandó élmények ezek… Szokták mondani, hogy soha nem lehetsz túlkoros (vagy elég beteg) ahhoz, hogy ki tűzz egy újabb célt, vagy megálmodj egy újabb álmot…"

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt erre a nem mindennapi könyvbemutatóra, amelynek nemcsak egy izgalmas előadással kecsegtet, hanem segít „vezetést találni a mai világban”.

 

 Erről szól a 214. Hétvezér Esténk 2014.április 1-én Székesfehérvárott a Miss Tee Teaboltban (Szfvár, Ady E. u. 32. I. em.) este 6 órai kezdettel.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >