Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Új edző, új remények! Nyomtatás E-mail
Írta: Hollósi Gábor   
2014. április 04.
A Velencei-tavi Rögbi Sportegyesület csapata megkezdte a bajnokságban való szereplést, méghozzá a román Nagyváradot fogadta Székesfehérváron. A mérkőzés érdekessége, hogy a csapat új edzővel gazdagodott Grégoire Collet személyében.
 
 
Csapat:
 
1. Szimandl Krisztián
2. Hollósi Gábor
3. Horváth János
4. Bereczki Péter
5. Ábrahám László
6. Gombárovics Ádám
7. Koltai Péter Balázs
8. Kratancsik Dávid
9. Czakó Attila
10. Böröndi Tamás
11. Zsinkó Ádám
12. Kerner Krisztián
13. Németh Andor
14. Kállai Máté
15. Slott Attila
16. Németh Gábor
17. Kovács Zsolt
 
"A mérkőzés verőfényes napsűtésben vette kezdetét, pontosan olyan keményen, amilyenreszámítottunk. " - nyilatkozta a Velencei-tavi egyesület vezetése - "A hazai gárda kezdte jobban a mérkőzést sorozatos támadásokkal kényszerítette az ellenfelét a saját 22-es területére, majd egy büntető után Slott értékesítette a 3 pontot."
 

 
A hazai nyomás ezútán sem került alább, folyamatos labdabirtoklás és gyors támadások után Czakó tehette középre a labdát senkitől sem zavartatva. A mérkőzést látványos ütközések és fogások jellemezték.
 
Mind a két csapaton látszott, hogy a szezon elején járnak és rengeteg hiba csúszott a játékba. Az első félidőben a Nagyváradnak sikerült két célt bepaszírozni a Cápák célterületére, majd ennek válaszaként előbb Koltai majd Zsinkó tehette a labdát a célterületre két gyors kontra támadás után.
 
Ekkor érkezett a fordulópont a Nagyvárad a második félidőben magára talált és folyamatosan védekezésre kényszerítette a hazai egyesületet.
 

 
"Ennek eredménye képpen egy háromnegyed figura után sikerült áttörni a védelmi vonalat és pontot szerezniük és ezzel átvenni a vezetést. " - tudtuk meg a Velencei-tavi csapat vezetésétől - "Ezután sem fagyott alá a román roham és folyamatos hibára késztették fiainkat. Labda szerzések után buta és értelmetlen akciókba kezdtünk hibát hibára halmozva. Majd a mérkőzés vége előtt 20 percel sikerült össze kapni magunkat és 5.-be kapcsolni és Bereczki majd pár percel késöbb Ábrahám feküdhetett a labdára 5 pontért. A hármas sípszó után 43-28 arányban diadalmaskodott a hazai klub a nézők örömére. Felnőtt csapat célja idén a Szuperkupa megnyerése, valamint jövőre az Extra Ligábaban való indulás."
 
Nemsokára ismét nagy feladat vár a csapatra, hiszen Április 5.-én a Skót Edinburgh Medics RFC érkezik barátságos mérkőzésre.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >