Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ülésezett a Fidelitas kabinetvezetése Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas - Ozsváth Kálmán kabinetvezető   
2008. szeptember 30.

ImageA Képviselői Irodaházban nemrégiben üléseztek a kabinetvezetők. Számtalan témát érintettek, különös tekintettel a közeljövő programjaira. Az Országos Választmány megalakulása óta kiemelt cél volt, hogy a szakpolitika minél nagyobb szerepet kapjon a Fidelitas működésében.

A szervezet életét az őszi időszakban számtalan találkozó és beszélgetés, közös együttlét, valamint szakmai esemény teszi még színesebbé, ezen kívül a kabinetek munkatársai, ahogy eddig is, készülve az előrehozott választásokra, még inkább segíteni fogják a Fidesz vezető szakpolitikusainak tevékenységét.

A kabinetek vezetői megállapodtak abban, hogy hamarosan elindul egy új szakmai honlap, amit a szakmai anyagok bemutatásán túl fórumként, blogként is lehet majd használni. Ezen a honlapon kapnak majd helyet az adott szakterületekre vonatkozó írások és vélemények, javaslatok, valamint készülő és már megírt tanulmányok.

A szakmai munkacsoportok egyik kiemelt közeljövőbeli feladata lesz a Veszprémben tartott Országos választmányi ülésen bejelentett Vitairat részletekben történő megírása lesz! Ötleteiteket, gondolataitokat a továbbiakban is várjuk szeretettel a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail-címre.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >