Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A HIVATALOS FŰTÉSI SZEZON VÉGE
A HIVATALOS FŰTÉSI SZEZON VÉGE Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. április 15.

Image Az elmúlt évekhez hasonlóan a fűtési idény idén is április 15-én ér véget, azonban a távhőszolgáltató Széphő Zrt. a távfűtés folytatását, illetve újraindítását azokban a társasházakban biztosítja, ahol azt igénylik.

 
 
A fűtés folytatásának vagy újraindításának kérése esetén a közös képviselőnek, lakásszövetkezetnek vagy a fűtési megbízottnak a lakóközösség nevében kell igényelni ezt írásban a Széphő Zrt. ügyfélszolgálatán.
 
Szauter Ákos, a Széphő Zrt. mb. vezérigazgatója arról is tájékoztatott, hogy a szolgáltatást továbbra is igénylő otthonoknak tartósan jó idő esetén sem kell tartani a túlfűtéstől, hiszen fűtési automatikák figyelik a külső hőmérsékletet és melegben leállítják a szolgáltatást.
 

 
Fontos információ, hogy azokban a házakban, ahol az idény lejárta után is kérték a fűtést, nekik maguknak kell kérni a leállítást is. Amíg ez nem történik meg, a fogyasztó benne marad a rendszerben, azaz a szolgáltató biztosítja részére a szolgáltatást.
 
Székesfehérváron több mint húszezer lakásban van távfűtés, és mintegy hatezer lakás fűtésének megfelelő intézményt lát el távhővel a Széphő Zrt.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >