Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ülésezett a Városkörnyéki Koordinációs Bizottság Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. április 16.

Image Visszatérítendő, kamatmentes kölcsönök iránti kérelmekről tárgyalt a Városkörnyéki Koordinációs Bizottság. Iszkaszentgyörgy és Pátka települések pályázatai pozitív elbírálásban részesültek.

 

A Városházán tartotta soros ülését tegnap délután a Városkörnyéki Koordinációs Bizottság. A 26 település tagságával működő testületet dr. Cser-Palkovics András elnök, Székesfehérvár polgármestere vezeti. 

 


 

A bizottság visszatérítendő, kamatmentes kölcsönök iránti kérelmekről tárgyalt, a felosztható keretösszeg 6 millió 565 ezer forint. A mai ülés döntésének értelmében Iszkaszentgyörgy település 4 millió 376 ezer forint kölcsönt kap infrastrukturális fejlesztésekre, út- és járdaépítésre. Pátka község számára 2 millió 188 ezer ítélt meg a testület, az összeget játszótér, park és kerékpáros pihenőhely pályázatának előfinanszírozására költi az önkormányzat.

A támogatott településeknek jövő évtől 2017-ig három ütemben kell visszafizetniük a kamatmentes kölcsönt a Városkörnyéki Koordinációs Bizottság pénzügyi alapjába.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >