Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megkezdődik a Sziget utca és a szervizút felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. április 17.

Image Aszfaltmarással kezdődnek meg a munkálatok a Sziget utca melletti szervizúton, április 22-től a Sziget utcában, májusban pedig indul a Tolnai utca felújítása is. A marási és aszfaltozási munkák alatt a párhuzamos parkolás nem lesz lehetséges.

 

Megkezdődnek a munkálatok a Sziget utca melletti szervizúton, a jövő héttől pedig a Sziget utcában. Várhatóan április 25-ig elkészül a szervizút aszfaltozása, a Sziget utca a burkolat- és aknajavításokat követően május közepén lesz aszfaltozva.  A marási és aszfaltozási munkák során a párhuzamos parkolás nem lesz lehetséges az utcában. Ezt a kivitelező „Megállni tilos!” jelzőtáblákkal jelezni fogja április 22-től.

 


 

Május 5-én kezdődik a Tolnai utca felújítása, ahol először szintén aszfaltmarás történik. A munkák várhatóan május végére készülnek el. A párhuzamos parkolás a munkák ideje alatt a Tolnai utcában sem lesz lehetséges. Ezt a kivitelező „Megállni tilos!” jelzőtáblákkal jelezni fogja május 5-től.

A felújítás idejére a gépjárművezetők megértését és türelmét kérik, valamint felhívják a figyelmüket arra, hogy a kihelyezett jelzéseket, tilalmakat fokozott figyelemmel tartsák be!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >