Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Megtekinthető a véleményezési szakasz lezárásának dokumentációja
Megtekinthető a véleményezési szakasz lezárásának dokumentációja Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. április 17.

Image Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata megindította az Alcoa-Köfém Kft. tulajdonában álló Verseci utca - Bicskei vasútvonal - Nagyszombati árok - C jelű árok által bezárt területre vonatkozóan a helyi építési szabályzat és a szabályozási terv módosítását. A jogszabályi előírásoknak megfelelően, a nyilvánosság biztosítása érdekében a város honlapján és a Főépítészi Iroda előtti (Városház tér 1. fsz.) hirdetőtáblán is megtekinthető a véleményezési szakasz lezárásának dokumentációja.

 

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Kormányrendelet (továbbiakban: Korm. rend.) 38.§-ban foglalt „teljes eljárásnak” megfelelően, 2014. március 4-én megindította a 7/2004.(II.24.) számú önkormányzati rendelettel jóváhagyott, többször módosított Székesfehérvár Megyei Jogú Város külterületének, valamint egyes belterületi területrészeinek helyi építési szabályzata és szabályozási terve módosítását az Alcoa-Köfém Kft. tulajdonában álló Verseci utca - Bicskei vasútvonal - Nagyszombati árok – C jelű árok által bezárt területre vonatkozóan.

 


 

Ezúton tájékoztatjuk az érintetteket, hogy az Önkormányzat - a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében - a véleményezési szakasz lezárásának dokumentációját (314/2012.(XI.8.) Korm. rendelet 39.§ (2) bekezdés alapján a beérkezett vélemények elfogadása, el nem fogadása tekintetében összeállított anyag)közzétette a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Főépítészi Iroda hirdetőtábláján (8000 Székesfehérvár, Városház tér 1. fsz.).” 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >