Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow PÉNTEKEN NYITJÁK MEG A POZSONYI 2014-ES THAI KULTURÁLIS FESZTIVÁLT
PÉNTEKEN NYITJÁK MEG A POZSONYI 2014-ES THAI KULTURÁLIS FESZTIVÁLT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. április 25.

Image Április 25-től 27-ig rendezik meg Pozsonyban a hagyományos Thai Kulturális Fesztivált. A háromnapos eseményen többek között harminc thai művész zenés-táncos előadását is megtekinthetik az érdeklődők. A pozsonyi Incheba Expóra ellátogatók ezen kívül a thai konyha étel különlegességeit is megkóstolhatják, továbbá tradicionális thai ékszereket is vásárolhatnak. A háromnapos pozsonyi Thai Kulturális Fesztivál ingyenesen látogatható.

 
 
A pozsonyi Thai Kulturális Fesztivált a budapesti, a varsói, a prágai és a bécsi Thai Királyi Nagykövetség közös szervezésében rendezik meg.
 
A fesztiválra ellátogatók több érdekes kulturális programot is találhatnak maguknak. A résztvevőknek lehetőségük van a legjobb thai éttermekben megkóstolni a különböző ételkülönlegességet, valamint azt is megtekinthetik, hogy hogyan készítik el ezeket a fogásokat.
 

 
A pozsonyi Thai Kulturális Fesztiválra ellátogatókat ezen kívül harminc művész zenés-táncos produkciója, thai masszás, tradicionális selyem-, pamut- és ezüstvásár, továbbá részletes, mindenre kiterjedő tájékoztatás várja Thaiföldről. A háromnapos rendezvényre ingyenes belépést biztosítanak a szervezők a pozsonyi Incheba Expón.
 
Látogatói információk
 
Nyitva tartás:
 
Péntek 10.00 - 20.00
Szombat 10.00 - 20.00
Vasárnap 10.00 - 18.00
 
További részletes információ a pozsonyi Thai Kulturális Fesztivál hivatalos honlapján érhető el.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >