Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A sport és az egészség jegyében telik a hétvége Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. április 25.

Image A mozgás öröme és egészségünk védelme egy napon, két helyszínen, több programmal. Akár ez is lehetne a szombati nap mottója, hiszen szombaton 9.45 órától a Halesz ligetben rajtol a második Székesfehérvári Szeretetfutás, 8 és 15 óra között pedig az Öreghegyi Közösségi Házban várják tanácsadással, szűrővizsgálatokkal és különböző családi programokkal az érdeklődőket.

 

 

Az első, februári rajt után most szombaton kerül másodszor is megrendezésre a Székesfehérvári Szeretetfutás, amely a mozgás népszerűsítésén túl nemes célt is szolgál: a nevezési díjakból befolyt összeggel a Szivárvány Szociálist Alapítványt támogatják. A résztvevők 2, illetve 7 km-es távon tehetik próbára magukat, majd a futás végeztével az 1 km-es örömséta keretében megismerhetik a támogatott gyerekeket. A 9.45 órakor induló programon részt vesz Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok is.

Eközben zajlik a II. Öreghegyi Egészségnap, ennek keretében is számos lehetőség kínálkozik testünk és lelkünk ápolására. A „Tégy, higgy, sétálj az egészségedért! elnevezésű programon 8 és 15 óra között az Öreghegyi Közösségi Házban különböző szűrővizsgálatokkal, állapotfelméréssel és tanácsadással segítenek egészségi állapotunk megőrzésében. 

A szűrések keretében lesz vérnyomásmérés, vércukorszint és koleszterinszint mérés, szemészeti és szájüregi szűrés, hajgyógyászati vizsgálat, valamint biorezonanciás állapotfelmérés.

A testi-lelki feltöltődésre különböző szolgáltatások állnak a résztvevők rendelkezésére:  thai lábmasszázs, tibeti hangmasszázs, frissítő masszázs, spa-kézkezelés, valamint a Flabélos kipróbálása. A nordic walking bemutató során az érdeklődők szakmai segítséggel sajátíthatják el a bothasználat rejtelmeit, majd a különböző időpontokban induló csoportok egyikéhez csatlakozva, frissen szerzett tudásukat gyakorlatba átültetve próbálhatják ki ezt az új, speciális sétát.

 


 

Lehetőség nyílik megismerni, illetve kipróbálni a tánc és fitness ötvözeteként létrejött Grandup elnevezésű, teljesen új mozgásformát, valamint a hastánc, a jóga és a meridián torna bemutatóba is bekapcsolódhatnak a résztvevők. 

A nap folyamán lélekgyógyászattal, biorezonanciával, valamint arcdiagnosztikával kapcsolatos előadásokat tartanak, és sor kerül egészséggel kapcsolatos termékek kóstolására is.

A program zárásaként a témákkal kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat sorsolnak ki a résztvevők között. A belépés az egészségnapra ingyenes. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >