Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Final Fourban a Veszprém! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. április 28.

Valóra vált a bakonyi álom: bejutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája legjobb 4 csapata közé az MKB-MVM Veszprém! A magyar bajnok a párizsi 2 gólos siker után a visszavágón is nyert 31-26 -ra a PSG ellen, így kettős sikerrel masírozott be a kölni négyes döntőbe, ahol egy lehetséges ellenfél már ismert, a német Flensburg, amely hatalmas izgalmak közepette idegenben lőtt több góljának köszönhetően jutott túl a macedón Vardar Skopjén. Az első meccsek eredményei alapján másik két német alakulat csatlakozhat még hozzájuk, a Löwen és a Kiel.

 

A veszprémiek végig kontrollálni tudták a meccset, az első félidő hajrájában volt ugyan némi hullámvölgyük, de összességében nem forgott veszélyben a továbblépésük. Nagy lászló igaz vezér volt, védekezésben és támadásban egyaránt jól fogta össze a csapatot, s nem mellékesen 4 gólt dobott. Ilicsnek és Sulicnak is "sült" a keze, mindketten 8-8 gólt vállaltak a 31-ből, de a kapuban remeklő Alilovic is Fazekas szintén sokat tett a régen várt sikerért.

 

A Final Four-ban május utolsó és június első napján bármi megtörténhet, Kölnben négy egyformán erős és elszánt alakulat csap össze egymással. Amennyiben az "Építők" hozza a legjobb formáját, meg is nyerheti a sorozatot, mindazonáltal akármi lesz, kizárólag az elismerés hangján lehet szólni az MKB-MVM VKC

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >