Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow FRC eredmények
FRC eredmények Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. április 29.

Image Mozgalmas hétvégén van túl a Fehérvár Rugby Club. Szombaton Budapesten a MAFC-nél rendezték meg az Országos Egyetemi és Főiskolás Bajnokságot, s ugyanaznap került sor az Olimpiai rögbi (hetes) 3 fordulójára Székesfehérváron a Köfém Rögbi pályán kadet és junior korosztályban.

 

Szombaton Budapesten MAFC rendezték az Országos Egyetemi és Főiskolás Bajnokságot.

A Fehérvár Rugby Club súlyemelője Baranyai Tamás 77 kg súlycsoportban az 5. helyen végzett.  5 hibátlan gyakorlatával Szakítás: 60, 65, 70 Kg, lökésben 80, 85. gyakorlataival 155 kg eredményével öregbítette a mindössze két éves múltra visszatekintő FRC súlyemelő szakosztály eredményességét. Edzője Bakos Károly. 

Baranyai Tamás A Nyugat Magyarországi Egyetem 2 éves hallgatója - GEO - Székesfehérvár.
 
Ugyancsak szombaton rendezték az Olimpiai rögbi (hetes) 3 fordulóját Székesfehérváron a Köfém Rögbi pályán kadet és junior korosztályban.

Eredmények: kadet FRC - Dorog 21 - 14. FRC - Esztergom 0-54., FRC - Batta 14 - 26. ezzel az eredménnyel a Fehérvár Rugby Club kadet csapata a 3. fordulóban a 3. helyen végzett.

Junior csapat eredményei: Szeged - FRC - 29.- 0. Ez a torna legnagyobb meglepetése, eddig mindig a Fehérvár nyert Szeged ellen. FRC - Esztergom 17 - 7., Fehérvár . Velence - 45 - 0. A harmadik fordulóban az FRC a 2. helyet szerezte meg, az utolsó május 17. 4. forduló dönti el a bajnoki cím sorsát.
 
A tornát követősen pályára lépet a BRU az Elefántok Vác, a Budapesti Medvék és a Fehérvár Rugby Club fiataljait tömörítő csapat az Extra ligás Battai Buldogok csapata ellen - tét a Magyar Kupa Bajnoki cím megszerzése.

A kupa bajnoki címet a papírforma szerint a Battai Buldogok csapata nyerte, míg a BRU vegyes csapata az ötödik lett.
 
Még mindiig rögbi: vasárnap a Fehérvár Rugby Club női csapata lépett pályára Budapesten a 6. fordulóban.

Eredmények:  Fehérvár Rugby Club - Vác 24 - 12./ 12 -5

Pontszerzők: Huszti Katalin 10, Kis Fanni 10, Pap Helga 4 pont

    Fehérvár Rugby Club -  Abrud Románia 7 - 17./ 7 - 12. A mérkőzésen megsérült Pap Helga az FRC irányító játékosa, így eldőlt a mérkőzés.
 
    Fehérvár Rugby Club - Agárdi Angyalok 33 - 15. /21 - 5.
Pontszerzők: Huszti Katalin 15., Sándor Sára 10., Kis Fanni 8 pont.

    Fehérvár Rugby Club - Battai Buldogok 24 - 10./ 5 - 12.

A Pap Helgát nélkülöző irányító játékos nélkül maradt fehérvári csapat jól kezdett Kiss Fanni elfutásával 5 - 0 vezetést szerzett. Ezt követően két fogáshiba folytán az Battai csapat 12 - 5 re elhúzott. A második félidőben fokozta előnyét újabb két célt szerzett 12 pont amire csak Huszti Katalin 5 pontja volt a válasz.
A Magyar bajnoki cím sorsa így a hátralévő két bajnoki fordulón fog eldőlni. Szerencsére a fordulón körbeverés volt A Vác megverte a Battát, a Fehérvár a Vácot, a Batta a Fehérvárt igy nem módosult jelentősen a tabella pont táblázata.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >