Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Ligakupa: döntőben a Videoton!
Ligakupa: döntőben a Videoton! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. április 30.

Image A bajnoki címre immár legnagyobb eséllyel pályázó DVSC-Teva sima kiütésével bejutott a Ligakupa fináléjába a Videoton labdarúgó csapata. A fehérvári alakulat az elődöntő "odavágóján" Debrecenben aratott 5-1 -es sikere után hazai környezetben Gyurcsó góljával 1-0 -ra verte a Lokit, így izgalommentesen, 6-1 -es összesítéssel sétált be a döntőbe, ahol a Ferencváros vagy a Diósgyőr lesz az ellenfele.

 
 
A Vidi az első meccs eredmémye okán kicsit tartalékosabb öszeállításban lépett pályára a hajdúságiak ellen, a stabil csapattagok közül mindössze Vinícius, Caneira, Vítor Gomes, Gyurcsó és Kovács István volt ott a kezdőben, ám utóbbi két játékos is inkább a cserepadit nyomta az utóbbi időben.
 
A meccs elejétől élvezhető játék folyta ygepen, volt lehetősége a hazai és a vendég csapatnak is. A 15. percben Lupeta hatalmas lövése a felső lécről a gólvonal mögé vágódott, ám Szabó Zsolt játékvezető volt talán az egyetlen aki ezt nem vette észre, így akkor még nem esett érvényes találat.
 
A 38. percben már nem volt pardon: Paraiba labdájával Gyurcsó lépett ki, majd Verpercz kapust is kicselezve könnyedén gurított az üres kapuba, 1-0!
 
A folytatásban is voltak események, helyzetek itt is, ott is, a második félidő közepén Kovács István, majd kicsit később a mások oldalon Tisza a kapufát még eltalálta, ám az eredmény már nem változott, egészen könnyedén 6-1 -es összesítéssel masírozott a május 13-án esedékes döntőbe a Videoton.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >