Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Jön a III. Fitt-Family Day Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. május 09.

Image Ismét jön egy nap a sport, a fitness, az egészséges életmód, és a jótékonyság jegyében. A Fitt-Family Day immár harmadszor kerül megrendezésre, ezúttal Székesfehérváron a Palotavárosi Központi Parkban május 10.-én szombaton 14 és 20 óra között. A Sziget és Tolnai utcák között található területen egész délután vetélkedőkkel, fitness- és sportbemutatókkal, zenei műsorokkal, egészséges életmódra fókuszáló programokkal várják a családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt. A rendezvény ingyenes, de lesz becsületkassza, s tombola is, az így befolyó bevételt pedig a Gyermekekért Albafi Alapítvány kapja.

 
 
Az esemény beherangozó sajtótájékoztatóján a szervezők elmondták, hogy ezúttal is olyan programot szerettek volna összeállítani, amely egyben szórakoztató, közösségteremtő- és erősítő, a sport, a testmozgás és az egészséges életmód fontosságára irányítja a figyelmet, s mindezeket jótékony céllal is össze tudják kötni.
 
Úgy tűnik, az idei programok is elérik céljukat, igaz, önzetlen támogatóknak és partnereknek még nagyon örülnének a rendezvényig hátralévő időben is, néhányra még feltétlenül szükség lenne ahhoz, hogy biztosan sikerrel zárhassák a programsorozatot.
 
Az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen vagy az esemény Facebook oldalán (https://www.facebook.com/FittFamilyDay) örömmel fogadják a felajánlásokat, megkereséseket.
 
 
Az eseményen a már eddig is kisebb-nagyobb felajánlásokkal segítő partnereknek, igy a Bericap Bt-nek, a Fehér Ablak Kft-nek, az Ivanics Kft-nek, Székesfehérvár Önkormányzatának, a sajtótájékoztatónak is helyet adó Ibolya Pub-nak, a Greek Taverna Görög Étteremnek és a Copystore Kft-nek külön köszönetet mondtak a szervezők, s kifejezték reményüket, hogy a Hervis sportáruház is (folynak az egyeztetések) belép a partnerek közé.
 

 
A rendezvény fővédnöke, Farkas László önkormányzati képviselője elmondta, hogy a mai rohanó világban az embereknek nincsen idejük egymásra, sőt sokszor saját magukra sem, ezért egy olyan rendezvénynek, mint a Fitt-Family Day közösségformáló ereje is van.
 
„A sportos családi napon különböző sportolási lehetőségek bemutatása mellett a gyerekeket és a szüleiket szeretnénk egy kicsit megmozgatni. Bízom benne, hogy jó idő lesz, sokan jönnek el, és sikerül hagyományt teremtenünk.”- jegyezte meg Farkas László.
 
A tájékoztatón több fellépő, valamint partner és támogató (Copystore Nyomdaipari Kft, Ivanics Kft, Greek Taverna Görög Étterem, Főnix Rock and Roll Sporttánc Egyesület, Rikaizen-Angyalkert SKE, Strassz Életmód Egyesület) képviselője is jelen volt, mindegyikük megemltette, hogy örömmel álltak az esemény mellé, s a maguk eszközeivel, lehetőségeivel segítik annak sikerét.
 
A szervezők -ahogy korábban- ezen a rendezvényen is fellépési lehetőséget biztosítanak helyi tehetségeknek, így most az X-Faktorban és más tehetségkutatókban korábban már induló Horváth Csabának, művésznevén Pop Csabinak is. Ő is jelen volt a tájékoztatón, s hangsúlyozta, hogy nagyon örül a lehetőségnek, 6 felvételt is el fog énekelni a Fitt-Family Day színpadán 17.30 -kor.
 
Rajta kívül a hazai celebvilág egyik legfoglalkoztatottabb alakja, az erősportot Magyarországon a 90-es években meghonosító, és népszerűvé tévő, többszörös világ- és Európa-bajnok Fekete László és fia tart majd egy kis Strong Man bemutatót a közönségnek 15 órakor.
 
Érdemes lesz megnézni a Magyar Királyi Kardforgatók Rendje látványos középkori harci bemutatóját 16-30 -kor, a Főnix SE akrobatikus rock and roll (17.00) produkcióját, valamint a Veszprém GrandUp (18.00) zenés-táncos, aerobikra is hasonlító bemutatóját Kulics Bea vezetésével, továbbá zárásként egy jót bulizni az E.V.M. zenekar koncertjén 18.45 -től kb. 20 óráig.
 
A részletes programtervet és egyéb információkat az esemény Facebook oldalán (https://www.facebook.com/FittFamilyDay) lehet megtalálni.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >