Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Blaskó Borbála lett az évad legjobb női táncművésze Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. április 30.

Image Tegnap este, a tánc világnapján adták át a Művészetek Palotája Fesztiválszínházában a Magyar Táncművészek Szövetsége által odaítélt szakmai díjakat. Az évad legjobb női táncművésze díjat - a székesfehérváriak által is jól ismert - Blaskó Borbála táncművész, koreográfus, táncpedagógus kapta.

 
 
 
Blaskó Borbálát számos kiváló darabban láthatjuk a Vörösmarty Színház idei évadának repertoárjában: a Mester és Margaritában tüzes dominaként varázsolja el a közönséget, tündököl a Pillangóban, a Forte Társulattal pedig a Nagy Füzetben, mint Nyúlszáj sokkolja a nézőket.
 
Fénykép: Átadták a Magyar Táncművészek Szövetségének 2014-es szakmai díjait. Az évad legjobb női táncművésze Blaskó Borbála, akit legközelebb május 1-jén láthattok a Szkénében A nagy füzet című előadásunkban!  A fotót Gabor Dusa készítette, aki a Táncművészetért díjat kapta. Gratulálunk!   http://szinhaz.hu/tanc/56382-nyilvanos-a-tancmuveszek-szovetsege-altal-dijazottak-nevsora

 

 
(Ez utóbbi darab az idei évad során hétfőn került utolsóként terítékre a Pelikán teremben – igencsak döbbenetes hatást kiváltva a műkevelőkből.)
 

 
 
Blaskó Borbálával néhány nap múlva találkozhatnak Olvasóink a Fehérvári Hírek oldalán interjú formájában, amelyben a művésznő beszél a balett és a tánc világáról, életéről, a hatékony diétáról, és mindenekelőtt arról, hogy miért szeret városunkban alkotni, milyen motivációk teszik teljessé életét.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >