Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Legyőzte a Siófokot az FKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. május 05.
Hullámzó játékkal, egy rendkívül szoros mérkőzésen fontos győzelmet aratott a női kézilabda NB I középházi rájátszásának 4. fordulójában az FKC. A fehérvári hölgyek a Siófokot verték hazai pályán 27-26 -ra, így továbbra is nagy versenyt futnak a szintén 8 pontos Békéscsabával a nemzetközi kupás szereplést érő 5. helyért.
 
 
Ez volt az a meccs amelyen színvonalát tekintve nem verdeste az eget, de egy pillanatra sem unatkozhatott alatta a közönség. Végig hatalmas csatát vívtak a küzdő felek, váltakozó sikerrel. Inkább a vendégeknél volt az előny, de 3 gólnál nagyobb különbséggel nem tudtak vezetni, miközben a hazaiak most jól jöttek ki a végjátékból, nem úgy, mint 3 hete a döbbenetes körülmények között, az utolsó 14 másodpercben vezetésről elbukott EHF-kupa elődöntőben...
 
Az FKC-ban ezúttal a 10 gólos Tilinger volt a vezér, de a 6 találatig jutó Azari és a két kiválóan teljesítő beálló, Horváth és Mayer is sokat tett a fontos 2 pontért.
 
Az 5. hely sorsa már biztosan az utolsó fordulóban hazai pályán a Békéscsaba ellen dől majd el május 16.-án pénteken 18 órakor, ám addig még Vácon (május 10.-én 18 órakor) is lesz egy meccs, amit azért -ha másért nem- az önbizalom növelése és a formába hozás érdekében nem ártana megnyernie Pal Oldrup Jensen vezetőedző csapatának.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >