Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Vidi: Gattuso lehet a befutó Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. május 07.

Image Bár az utóbbi időszakban leginkább Lothar Matthäust hozták hírbe a Videoton kispadjával, a legfrissebb infók szerint nem véletlen, hogy kedden Budapesten látták Gennaro Gattusót, a világbajnok, kétszeres BL-győztes korábbi Milan-focistát aki edzőként éppen a csapatkeresés időszakában tart. Olasz források szerint az egykori remek középpályás tárgyalt is a magyar fővárosban a Videoton vezetőivel, mégpedig egy 2 éves szerződés lehetőségéről.

 
 
A klub részéről természetesen senki nem kommunikál semmit az üggyel kapcsolatban, a fehérvári csapatnál már régóta az a bevett szokás, hogy csak akkor jelentik be egy játékos vagy éppen edző érkezését, ha már tény, hogy a piros-kék egyletnél folytatja.
 
Tények márpedig nincsenek még, így marad a találgatás: a legbiztosabbnak az látszik, hogy José Gomes távozik Fehérvárról a szezon végeztével, de, hogy ki ülhet le a helyére, erre még nem lehet egyértelműen válaszolni.
 
Gattuso érkezése is egy opció több más mellett, ezt látszik alátámasztani menedzsere is, akit a hazai sportnapilap, a Nemzeti Sport ért el telefonon, s szólaltatott meg. Az NS-nek az ügynök azt nyilatkozta, hogy ügyfele valóban Magyarországon van, de a Videotonnal való egyezkedés tényét sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudja.
 
Ez is több a semminél, de azért mérget senki se vegyen arra, hogy az olasz lesz az EL-szereplésre hajtó fehérvári csapat új trénere. Gattusónak állítólag görög és olasz ajánlatai is vannak, de hajlik arra, hogy a Videoton koncepciójára és szerződés-tervezetére bólintson rá.
 
Legkésőbb június első napjaiban kiderül, mi a tényállás.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >