Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Csalai Majálisra várnak mindenkit szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. május 09.

Image Immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre május 10-én szombaton a Csalai Majális. A rendezvény 2012-ben indult útjára, hagyományteremtő és közösségépítő szándékkal. A változatos programok között minden korosztály talál kedvére való elfoglaltságot, családi programként is méltán megállja a helyét. A dr. Cser-Palkovics András polgármester, Östör Annamária önkormányzati képviselő és a Depónia Kft. támogatásával megvalósuló rendezvényen kerül átadásra a korszerűsített játszótér is.

 

 

Szombaton 15 órakor Östör Annamária önkormányzati képviselő köszöntő beszédével veszi kezdetét a Csalai Majális a Török Ignác utcában.  A megnyitó keretében átadják a korszerűsített játszóteret a legkisebbek nagy örömére, akik ezután a Palacsinta együttes gyerekműsorát élvezhetik. 

15.45 órakor kezdődik Kamenik Klaudia és Mohácsi Tibor operett műsora, majd 16.15 órától „A szegény ember és a róka” címmel Nyári Bernadett tart interaktív bábműsort. 17 órától a Székesfehérvári Nótaklub szórakoztatja a közönséget, 17.45 órakor pedig a „TáncolKODO” Táncegyüttes néptánc műsora kezdődik.

A programok között lesz kézműves játszóház és lufihajtogató bohóc is. 18.15 és 19.00 óra között "Álomtánc Hajnival" címmel láthatnak előadást az érdeklődők, ezt követően pedig utcabál veszi kezdetét a Fanta Boys együttessel.

Mindenkit szeretettel várnak!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >