Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Győzelem a Liga Kupa 1. fordulójában
Győzelem a Liga Kupa 1. fordulójában Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 02.

ImageA Ligakupa 1. fordulójában a "D" csoportban játszó FC Fehérvár a REAC csapatát látta vendégül a Sóstói Stadionban. A mérkőzésen a hazai gárda sima, 4-0-ás győzelmet aratott. - Az álmosan induló találkozó első, góllal végződő helyzete a 15. percben esett: Nagy Dani indítását Kulcsár Tamás elsőre még a kapusba lőtte, ám a lepattanó labdát már a hálóba pofozta (1-0). Négy perccel később ismét tapsolhatott a fehérvári közönség, Disztl Dávid beadását a jó ütemben érkező Kulcsár emelte a kék-sárgák hálójába (2-0).

A 21. percben tovább növeltük előnyünket, amikor - Polonkai zseniális testcsele után - a középen kiugró Disztl Dávid 13 méterről a kapus mellett a kapu baloldalába gurított (3-0).

Az első félidő második felében a REAC próbálkozott, de néhány szögletnél tovább nem jutott. Az első felvonás utolsó jelentősebb megmozdulása a 34. percben történt: Balaskó szabadrúgásból, 20 méterről, hatalmas erővel küldte kapura a labdát, ami a baloldali kapufát találta el. A második félidő 7. percében Disztl jobbról beadott labdáját Dvéri az ötösről lőtte kapura, ám a REAC portása nagy bravúrral hárított.

Az 56. percben aztán Disztl volt a főszereplő, aki középen lépett ki egy labdával, ám 13 méterről a kapusba lőtt, a kipattanót Nagy Dani sem tudta értékesíteni. Néhány perccel később a másik oldalon egy védelmi hibát követően Jeremiás került ziccerhelyzetbe, ám Németh Viktor hárított.

A találkozó negyedik találata a 67. percben esett, amikor Mohl átadását Disztl a 16-os oldalvonaláról keresztbe passzolta Dvérihez, aki Nagy Dani elé helyezett. Nagy biztos lábbal lőtte ki a kapu bal oldalát (4-0). Az utolsó nagy helyzet a 81. percben Dvéri előtt adódott: Disztl beadását 15 méterről küldte kapura. A lövést a hálóőr szögletre tornázta.

Oláh Gábor játékvezető a 90 perc után a találkozót hosszabbítás nélkül fújta le. Az első fordulóban a csapat tehát teljesítette a kötelező győzelmet.

Az FC Fehérvár összeállítása:

Filipovics (Németh V., 46.) - Lázár, Deniszov, Bencze, Romero - Csobánki (Ulviczky, 61.), Polonkai (Lattenstein, 46.) - Kulcsár (Mohl, 46.), Dvéri, Nagy D. - Disztl D.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >