Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Majális Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. május 16.

Image Focibajnokság, főzőverseny, játszóház, bábelőadások és zenei műsorok is várják a Feketehegy-Szárazréti Majális résztvevőit 2014. május 17-én, szombaton a Bébic utcai sportpályán. Az egész napos program vendége Mór városa lesz. Minderről sajtótájékoztatón számolt be Szigli István, a városrész önkormányzati képviselője.

 

Hosszú évek után ismét majálisra várják a Feketehegy-Szárazrét városrészben élőket. A Bébic utcai sportpályán május 17-én, szombaton 10.00 órától 22.00 óráig tart majd a színes program kavalkád. Szigli István, a terület önkormányzati képviselője elmondta: „Számos beruházás zajlik jelen pillanatban is a városrészben a szociális város-rehabilitációs projekt keretében. Minden egyes fejlesztés közösségi célú beruházás, ezekkel együtt azonban a hagyományos, jól bevált elemeket is szeretnénk visszacsempészni a városrész életében, ilyen például a majális, amelyet tízedik alkalommal szervezünk meg az idén. A nap vendége Mór városa lesz.” – tette hozzá a képviselő.

A programok délelőtt tíz órától indulnak, és a mintegy 4,5 hektárnyi területen este tíz óráig tartanak majd.  A X. Feketehegy-Szárazréti Majálist Szigli István önkormányzati képviselő nyitja meg szombaton, 10.00 órakor a Bébic utcai sportpályán, majd „Játsszunk együtt!” címmel Mits Péter és barátai zenés műsora következik. Fellép a Szentikék bábcsoport, 11.00 órától pedig a füves területen a Fehérvári Huszárok mutatkoznak be.

Déltől haditorna bemutatóval folytatódik a műsor,  lesz country zene a Koczkás Kapcával, Álomtánc Hajnival, színpadra lépnek a móri Rozmaring Nemzetiségi Táncegyüttes tagjai. 15.00 órától a  Vass – Horváth Duó szórakoztatja a közönséget, 16.00 órától „Vitéz János”  hőstetteit mutatja be Boka Gábor és Gombai Tamás bábelőadás keretében.

17.00 órától Törő Gábor, a városrész országgyűlési képviselője és Fenyves Péter, Mór város polgármestere köszönti az egybegyűlteket. Az est további részében fellép még a Móri Fúvószenekar, Horváth Melinda és Kamenik Klaudia operett műsort adnak, lesz sláger egyveleg Karacs Ildikóval és Hujival, majd utcabál a móri Tutti zenekarral.

A színpadi programok mellett a baráti társaságok, családok nevezhetnek a focibajnokságba és a főzőversenyre is. A rendezvényen Gonda Emma és Sevella Zsuzsanna 16.00 órától várja a gyerekeket a Játékkészítő műhelybe.

Az egész napos programon bemutatkoznak a móri borászok is, valamint a Gaja Környezetvédő Egyesület és a Depónia Kft. szelektív hulladékgyűjtési szakmai napot tart a Feketehegy-Szárazréti Majálison.

A szombati színes rendezvényre mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

 


 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >