Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Három fehérvári rugby-s az U19-os keretben
Három fehérvári rugby-s az U19-os keretben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. május 15.

Image Három játékost is adott a Fehérvár Rugby Club a 12 fős U 19. keretbe. A válogatott fehérváriak névsora: Antal Benjámin, Révfalusi Bálint és Kósa Bálint.

 

Európában a 15. legjobb csapat a Magyar U 19 válogatott. Pár nappal ezelőtt Liszabonban (Potugália) rendezték az Olimpiai rögbi a férfi hetes rögbi U 19. válogatottak küzdelmét. Európa bajnokságokon legjobb 16. közé először került a Magyar utánpótlás válogatott csapat.

A válogatott legények először a hazaiak a portugál válogatott ellen léptek pályára 57 - 0 kikaptak, eztkövetően az Olasz válogatott ellen mérkőztek 19 - 7. kikaptak - az Olasz rögbi a  6. legjobb Európában kis híjján sikerült a bravúr, hetes rögbiben szorosnak mondható a 19 - 7 eredmény.

További eredmények: Izrael - Magyarország  20 -12. Moldávia - Magyarország 20 -12.


Dánia - Magyarország 19 - 12. Magyarország - Monakó 31 - 15.

 

A vereségek ellenére az eredmények szorosak ez biztató a jövöt illetően. Magyarországot a legjobb fizikai paraméterű játékosok képviselték, csak kevésbé tudtak csapatként együtt jászani. Amenyiben ezt sikerül kiküszöbölni úgy nagy reményekre jogosítanak a szoros eredmények Európa legjobbjai ellen.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >