Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Lakossági fórum a vasútfejlesztésről
Lakossági fórum a vasútfejlesztésről Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. május 20.

Image A székesfehérvári vasúti csomópont, a vasúti pálya és a kapcsolódó létesítmények korszerűsítéséről tartanak lakossági fórumot 2014. május 21-én, szerdán 18.00 órától a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban.

 

 

A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., a kivitelező SDD konzorcium, valamint a Thales Austria GmbH és a Dunántúli Távközlési és Biztosítóberendezési Építő Kft. lakossági fórumon tájékoztatja a fehérváriakat a vasútállomás és környékén megvalósuló fejlesztésekről.

A székesfehérvári állomás és vágányhálózat felújítása során átépítik a személypályaudvari részt, új peronok, perontetők, liftek, gyalogos aluljáró és intermodális felüljáró létesül. Megújul az állomásépület, szélesebb közúti- és gyalogos aluljárók lesznek, modern elektronikus biztosító berendezést telepítenek, valamint egységes európai vonatbefolyásoló rendszert építenek ki.

A kivitelezést a közbeszerzés nyerteseként az SDD konzorcium, valamint a Thales Austria GmbH és a Dunántúli Távközlési és Biztosítóberendezési Építő Kft. végzi.

A VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban (Kaszap I. u. 6.) május 21-én, szerdán 18.00 órakor kezdődő fórumon lehetőség nyílik a beruházáshoz kapcsolódó kérdések, észrevételek megvitatására.  

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >