Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Bódis Szabó Katinka Masters Európa Bajnok
Bódis Szabó Katinka Masters Európa Bajnok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. május 20.
Kazincbarcikán rendezték meg a Masters Női Európa Bajnokságot. W 35. kategóriában 75 kg súlycsoportban Bódis Szabó Katinka a Fehérvár Rugby Club súlyemelője szerezte meg az Euróba Bajnoki címet. A versenyen Katinka nagyon izgult, hiszen először szerepelt ilyen rangos megmérettetésen. Talán ez is lehetett az oka, hogy 52 kg szakítását követően az 56 kg gyakorlatát kétszer is elrontotta. Lökése viszont kiválóan sikerült, három érvényes gyakorlata volt.

 

62 kg lökése után 68 kg következett, ezt követően a 72 kg lökése is sikerült. Ez  már egyéni csúcs volt. Összetettben 124 kg teljesített ami harmadosztályú minősítési szint. Az alig kétéves súlyemelő szakosztály legfényesebb eredménye, ami Bakos Károly vezető edző eredményes munkáját is dicséri.

Nincs pihenő Katinkának, egy hónap múlva Világ Bajnokság Dániában gőzerővel kell készülni. De nincs pihenő a szakosztály vezetésének sem, elő kell teremteni a Világ bajnokság anyagi fedezetét is.

További hír: Dolovai Béla szintén részt vesz a Masters Európa Bajnokságon neki szombaton kezdődik Kazincbarcikán a megmérettetése.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >