Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A feszültség feloldására lenne szükség
A feszültség feloldására lenne szükség Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. május 26.
Korábbi ígéretéhez híven Székesfehérvár polgármestere elmegy az 1. számú Lakásfenntartó Szövetkezet igazgatósági ülésére május 27-én és megtartják a május 28-ára lakossági kezdeményezéssel összehívott fórumot is.

 

 

A Székesfehérvári 1. számú Lakásfenntartó Szövetkezet Igazgatósága által pénteken közzétett értesítés után dr. Cser-Palkovics András polgármester még inkább szükségesnek látja azt a közvetítői szerepet, amely segíthet feloldani a lakók és a vezetők közötti feszültséget. Éppen ezért elmegy a városvezető a május 27-i igazgatósági ülésre. Székesfehérvár polgármestere azt szeretné elérni, hogy a Lakásszövetkezet vezetői hallgassák meg a lakók kéréseit és működjenek együtt a kialakult problémák megoldásában. Pontosan ezt a célt – a felek közötti párbeszéd megindítását - szolgálja a május 28-ára összehívott fórum is. A lakókkal együtt azt remélik, hogy a Lakásszövetkezet vezetősége nem úgy jár el, mint a korábbi egyeztetéseken, azaz az Igazgatóság mégis részt vesz a szerdai összejövetelen a Fehérvári Civil Központban. 

A végső megoldást továbbra is egy, a teljes tagság bevonásával tartandó fórum jelentheti, amelynek összehívására már Székesfehérvár Közgyűlése is egyhangú döntéssel javaslatot tett az 1. számú Lakásfenntartó Szövetkezet vezetőinek.   

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >