Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Sportos délutánnal avatják a megújult Halesz ligetet
Sportos délutánnal avatják a megújult Halesz ligetet Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. május 28.

Image

Az elmúlt hetekben sokan felfedezték maguknak a Halesz ligetben megújult murvás futópályát, kipróbálták a fitnesz-játszóteret, valamint a közlekedési tanpályát. Az Alcoa Alapítvány támogatásával megvalósult fejlesztések lezárultak, a létrejött új közösségi teret hivatalosan egy sportos délután keretében adják át a fehérváriaknak. Mindenkit szeretettel várnak szerdán 16 órától a Halesz ligetben.

 

Székesfehérvár egyik legnagyobb zöldterülete a Halesz liget, amely már most is igazi szabadtéri sportközponttá változik délutánonként. Az elmúlt hónapokban megvalósult beruházások eredményeként a szabadidősportot és a gyermekeket szolgáló elemekkel bővült a park. Az Alcoa Alapítvány támogatásával megvalósult fejlesztéseket, a megújult ligetet ünnepélyesen egy sportos délután keretében avatják fel szerdán délután.

 


 

A park ünnepélyes átadására 16 órakor kerül sor, amelynek keretében emléktáblát is avatnak. Ezt követően indulnak a sportos programok, a résztvevők egy rövid bemelegítő zumba után a futópályát vehetik birtokba Pothárn Fanni futónagykövettel és Lajkó Csaba ultramaraton futóval közösen. A futókörök után folytatódik a zumba Évivel a füves területen, majd a fitnesz-játszótéren CrossFit és TRX-bemutatók zajlanak, megismertetve, hogyan használhatóak mindennapos mozgásunk során a kihelyezett szabadtéri sporteszközök.

A Székesfehérvári Babahordozó Klub is várja 16 órától a kisgyermekes érdeklődőket tanácsadással. Kiállítanak egy rendőrautót, valamint a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya iskolai csoportoknak tart a kialakított közlekedési tanpályán baleset-megelőzési bemutatót.

 


 

A szerdai avató minden korosztálynak szól, nemcsak óvodai és iskolai csoportokat, hanem családokat is szeretettel várnak a várhatóan 18 óráig tartó sportos programokra.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >