Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nemzetközi női torna Jubjanában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. május 27.

Image

Nemzetközi női tornán vett részt a Magyar Női Rögbi Válogatott a szlovéniai Jubjanában, a hófödte csúcsok tövében. A torna része a június 28.-i EB megmérettetésnek.

 

 

Első mérkőzés: Magyarország - Grác (Ausztria) 47 - 0. /31 - 0.
 
Egy osztrák klubcsapat ellen mérkőzött a Magyar válogatott. Ennek a mérkőzésnek a célja az volt, hogy a junior korosztályból felhozott két fiatal fehérvári (Kis Fanni és Sándor Sára) játékos megmérettetése sikerüljön. A terv sikerült - a két fiatal játékos jól teljesített, tökéletesen együtt működött a felnőtt játékosokkal.
 
Pontszerzők: Deák Anita 20 pont. Fehér Csilla 13, Sándor Sára 5 pont, Kis Fanni  9 pont.
 
Második mérkőzés: Magyarország - Szlovénia 54 - 0.
 
A szlovén csapat igen erősen kezdett - az első félidő feléig igen veszélyes támadásokat indítottak a magyar célterület ellen, de Arany Rebekának mégis sikerült az első célt bevinni 5. pont + 2 Kis Fanni jutalom rúgásból. Ezt követően Kis Fanni egy, a szlovének által nyitva hagyott résen befutott a célterületre - újabb 5 bont és még a jutalom rúgást is berúgta + 2 pont. Sándor Sára következett 5 pontos céljával, amit Kis Fanni ismét berúgott 2 pont: Első félidő vége 21. - 0
 
Második félidő: Ismét Kis Fanni 5 pontos céljával kezdődött amit ismételten berúgott. Ekkor a szlovének kissé elfáradtak, ezt kihasználva Fehér Csilla 5 + 2 pont szerzett. Majd Sándor Sára Birkózta át magát az ellenfélen 5 pont. A mérkőzés végén Deák Anita kétszer is körbe futotta a szlovén védőket és a kapu közepébe rakta a labdát 10 pont, amit Fehér csilla mind kétszer értékesített + 4 pont.  
 
3. mérkőzés: Magyarország - Mladost Zágráb (Horvát). 14 - 5. / 7- 5.    
 
Ez a mérkőzés bizony nem úgy alakult, ahogy a stratégia szerint  kellet volna, sőt, egy klubcsapat célt vitt a magyar válogatottnak 0- 5. A magyar lányok rendre csak bele vitték a labdát az ellenfélbe, el is vesztették sorra azt. Végül az első félidő végén Deák Anita egyenlítet 5 pont a jutalom rúgást Fehér Csilla ismét berúgta 7 - 5. Egy csere csapattal fel álló magyar női válogatottnak is le kell győzni egy klubcsapatot, ez meg is történt Deák Anita ismét 5 pontos célt szerzett, amit Fehér Csilla most sem hibázott el + 2 pont, de az alapstratégiát minden körülmények között végre kell hajtani - nos ezen van mit dolgozni!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >