Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Egészségkutatás kezdeményezés
Egészségkutatás kezdeményezés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. május 30.

Image

A Kereskedelmi Marketing Trendek Kft. közreműködésével „Egészségkutatás” néven 2014 májusában az egészségügyhöz szorosan kapcsolódó összefogás vette kezdetét. Négy vállalkozás – a Vitaking Kft., a Berkemann Hungary Bt., az OPTIK+ optikai hálózat és a Belico kozmetikumokat forgalmazó Makadémia Kft. – elhatározta, hogy szeretné segíteni az egészségtudatos magyar lakosságot. Az Egészségkutatás-összefogás több ezer forint összértékben olyan ajándékutalványokat biztosít a www.egeszsegkutatas.hu oldal segítségével, melyekkel csökkenteni lehet az egészségünk megőrzéséhez sokszor nélkülözhetetlen termékek beszerzését.
 
 
Mindössze 1 hét alatt 2.500 honfitársunk osztotta meg egészségmegőrző szokásait a www.egeszsegkutatas.hu weboldalon.
 
Vajon mit tesznek meg a magyar emberek annak érdekében, hogy egészségesek maradjanak? Az Egészségkutatás mozgalom pontosan erre a kérdésre keresi a választ.
 
Az eddigi eredmények alapján kijelenthető, hogy a megjelölhető válaszlehetőségek segítségével a válaszadók 77,37%-a az egészséges táplálkozást tartja fontosnak, 64,08%-a a rendszeres testmozgást is mellé sorolja, de a válaszadók 60,85%-a a vitaminok fogyasztását is előnybe részesíti egészségének megőrzéséhez.
 
A válaszadók 31,68%-a tartja fontosnak, hogy tisztított vizet fogyasszon napközben, 42,09%-a a rendszeres fogászati kezeléseket is megemlíti, de a lábfájdalom megelőzése, a bőrbarát kozmetikai termékek használata, a szemüveg vagy a kontaktlencse is mind egészségünk megőrzésében segítenek az oldalon eddig leadott szavazatok alapján.
 
Az Egészségkutatás összefogás 2014. augusztus 30-áig várja a magyar lakosság véleményét abban a kérdésben, hogy vajon mit teszünk meg annak érdekében, hogy egészségesek maradjunk.
 
Véleményünket megosztani a kezdeményezés weboldalán (www.egeszsegkutatas.hu) lehet.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >