Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Vidi-adomány az árvízkárokra Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. június 11.

Image

Nem túlzás, hogy a fél világ megmozdult a közelmúltban Szerbiát sújtó hatalmas árvíz károsultjainak megsegítése érdekében. A sportolók és sportegyesületek kiváltképp kitettek magukért, lehetőségeikhez mérten több millióan áldoztak kisebb-nagyobb összegeket a nemes célra. Cristiano Ronaldo vagy éppen Novak Djokovics több tíz- illetve százmillió forintnak megfelelő támogatást nyújtott a térségnek. A Videoton labdarúgó csapatának vezetői ugyan nem nyúltak ilyen mélyen a zsebükbe, ám egy bő fél milliós összeggel ők is beálltak a segítők sorába.
 
 
Május végén hirdette meg a Vidi árverésre Nikolics Nemanja idegenbeli mezét, melyet az egész csapat aláírt, az árverésből befolyó összeggel szerették volna támogatni a szerbiai természeti katasztrófában szerencsétlenül járt embereket.
 

 
A mezért érkező felajánlást a klub a DVTK elleni szezonzáró jegybevételének 20%-val, a csapat pedig egy külön összeggel egészítette ki.
 
Az összesítés eredményeképp a Videoton FC 581.626 forintot utal majd az árvízkárosultaknak, a fehérvári klub ezzel csatlakozik a Máltai Szeretetszolgálat akciójához.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >