Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Székesfehérvár  Tele Élettel
Székesfehérvár  Tele Élettel Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. június 12.

Image

Fiatalos lendület, pergő képsorok és Székesfehérvár belvárosa tele élettel. Ezt láthatják mindazok, akik megnézik a ma bemutatott új, a várost népszerűsítő filmet. Az Önkormányzat megbízásából egy helyi vállalkozás, az Absurd Reklámügynökség kapott megbízást egy városmarketing akcióra, amelynek részeként létrejött egy weboldal, egy közösségi oldal, valamint óriásplakátok kerültek ki és egy film is készült. A mottó: „Székesfehérvár – Tele Élettel”.

 

„Kell egy hely, ahol otthon vagy, ahol jó végigsétálni az utcán, ahol érzed, körülötted minden él, lélegzik. Ismerősek a zajok, a ritmusok, amelyek mozgásra késztetnek, áthangolnak. És itt vagyunk mi emberek, akik mindezt átéljük. Mindenki máshogy. Éppen ettől különleges, ettől csodás és ettől a miénk … Képekbe fogalmaztuk, hogy mindenki lássa: Székesfehérvár tele van élettel!” – ezekkel a gondolatokkal ajánlják az alkotók azt a ma bemutatott filmet, amely Székesfehérvár új, a várost népszerűsítő akciójának részeként készült el. 

Az ünnepélyes vetítésen a készítők és szereplők is részt vettek, akik mind helyiek és örömmel csatlakoztak a filmes csapathoz. A bemutatón Székesfehérvár polgármestere köszönte meg az Absurd Reklámügynökség és a közreműködők munkáját, amelyet három és fél percbe sűrítve mától mindenki megismerhet. Sőt remélik is, ha minél többen megnézik, megosztják ezt a filmet, amely Székesfehérvár sokszínű arculatát tükrözi. 

 


 

„Szeretnénk városon belül és kívül is megmutatni, hogy Székesfehérvár egy szerethető és élhető város, ahol jó lenni és jó a helyi közösségekhez tartozni. Szükség is van erre a filmre, valamint erre a városmarketing akcióra, hiszen az elmúlt napokban is az országos figyelem középpontjába kerültünk a Honvédelmi Minisztérium jövője kapcsán. Fontos azt az életérzést sugároznunk, hogy Székesfehérvár képes befogadni egy minisztériumot és egy olyan város vagyunk, ahova érdemes költözni. Ez a film erről a hangulatról szól, azaz tükrözi, hogy Székesfehérvár tele van élettel.” – emelte ki dr. Cser-Palkovics András polgármester. 

Az Absurd Reklámügynökség ügyvezető igazgatója, Kovács Péter tizenöt éves működésük legszebb feladataként értékelte ezt a Székesfehérvárt népszerűsítő akciót. Mint mondta, nagy kihívást jelentett a film elkészítése, hiszen a néhány másodperces jelenetek szervezése több hetet, felvétele pedig órákat vett igénybe. A végeredmény azonban megérte, hiszen igazi fehérvári produkció született – hangsúlyozta Kovács Péter. 

 


 

A „Székesfehérvár – Tele élettel” városmarketing akció részeként több óriásplakát jelent meg a városban, elkészült egy honlap, valamint egy közösségi oldal is. Itt a hírek mellett ismert, az élet különböző területein dolgozó fehérváriak osztják meg gondolataikat a városról. A folyamatosan bővülő tartalom célja, hogy a Székesfehérváron élőknek és a város iránt érdeklődőknek is bemutassa a fehérvári értékeket és a helyi közösségek erejét.

A film az alábbi linken tekinthető meg: http://youtu.be/sSp6UBhR2k0

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >